Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:17-06-2024
Menu
Kalender
Juni 2024
MaTiOnToFr
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Jens Bursell med ny bog - 'Havørred Refleksioner på kysten'02/10/2013 22:30:56
1. oktober udkommer en ny havørredbog fra Fisk & Fri. Chefredaktør Jens Bursell udgiver bogen 'Havørred Refleksioner på kysten'.


'Målet med det massive værk er at give et overblik over alle de faktorer, som gør, at du ikke blot kommer hjem fra kysten med gode oplevelser, men også fanger fisk - hvad enten du er til spin, flue eller bombarda,' fortæller Jens Bursell, der er redaktør på bogen, som også publiceres på svensk og tysk.

'Havørred refleksioner på kysten' er den komplette guide til kastefiskeri efter kystørred med kunstagn: Begynderen vil kunne lære den vigtige basisviden helt fra grunden, den rutinerede kystfisker vil kunne finde ny inspiration til at forbedre og udvikle sit fiskeri og selv de mest hardcore kysteksperter kan kaste sig over nye og mere avancerede teknikker, der løfter effektiviteten af kystfiskeriet op på et helt nyt niveau.

Sidste del af bogen byder på et af de største kvantespring i kystfiskeriets historie. Med en serie nye metoder nedsættes risikoen for at miste havørreden markant, så du i grove tal gennemsnitligt vil kunne fordoble dit fangstudbytte ikke blot i enkelte situationer, men i praksis stort set uanset hvor og hvordan du fisker med spin eller flue.

De banebrydende nye kystmetoder, hvis effektivitet underbygges og dokumenteres af både kvantitative og kvalitative tests samt bakkes op af et hidtil uset omfattende datamateriale på over 3300 specifikke havørredkontakter, vil kunne revolutionere dit havørredfiskeri, hvis du har den energi, tålmodighed og fisketekniske kunnen, som det kræver.

Bogen, der er på 308 sider, er skrevet og fotograferet af Jens Bursell og Rasmus Ovesen med bidrag fra en række havørred eksperter fra Danmark, Sverige og Tyskland.

Med Havørred Refleksioner på kysten kommer du et skridt nærmere succes på kysten.

Prisen er 299 kroner og du kan købe bogen via www.fiskogfri.dk, i velassorterede grejbutikker samt i din boghandel.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk