Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
April 2018
MaTiOnToFrLøSø
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Så er der Skjern å Lystfiskerfestival22/01/2014 20:12:14
Det bliver to dage med knald på, masser af oplevelser og hyggeligt socialt samvær, når Lystfiskerforeningen af 1926, i samarbejde med Silkeborg Fluebinderlaug, i weekenden 24.-25. maj for første gang slår dørene op til Danmarks største udendørs fiskefestival.

Foruden førende grejforretninger og fiskegrejsproducenter fra ind- og udland, får festivalen besøg af nogen af verdens bedste fluekastere. Andre af aktørerne er fluebindere, stangbyggere, knivmagere, pileflettere, kunstnere, fluefiskere, foredragsholdere og meget andet.

Festivalen kommer til at foregå, i telte og ved å og sø. En række kendte og spændende aktører, fra ind- og udland, vil med events og foredrag, være med til at give festivalen et meget alsidigt, professionelt og internationalt islæt. Blandt andet er det lykkedes at skaffe så kendte fluekastere, som den norske legende, Trond Syrstad fra Norge og vor egen Henrik Mortensen til festivalen.

På hjemmesiden: www.lystfiskerfestival.dk kan man læse mere om festivalens program og aktørerne, samt finde praktiske informationer omkring billetpriser, parkering, mulighed for overnatning m.m.

På festivalen vil der blive afholdt en auktion over sponsorerede gaver. Auktionen har fået navnet 'Auktion Laksefisk'. Overskuddet fra auktionen vil ubeskåret gå til ophjælpning af Skjern Åens oprindelige stamme af vilde havørreder – avlsarbejde og etablering af gydepladser i de øvre åløb.

Mange virksomheder og private har allerede doneret en række fine gaver til auktionen, de kan ses på festivalens hjemmeside, hvor der også er mulighed for at forhåndsbyde på auktionsemnerne. Har nogen lyst til at bidrage med en sponsorgave, så skriv til pr@lf26.dk
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk