Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:17-06-2024
Menu
Kalender
Juni 2024
MaTiOnToFr
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Top fem fisketure til USA28/03/2014 11:23:44
Der er så mange fantastiske fiskedestinationer i USA, at du nemt ville kunne tilbringe resten af dit liv med at besøge dem. Hvis kun det var så let! Og alligevel, hvis du overvejer en tur til USA; tag er et kig på fem af de mest spændende steder for lystfiskere at ramme på et tidspunkt.

Las Vegas, byen der rejste sig fra ørkenen, er ikke det første sted, der måske forekommer for dig som et fantastisk fiskested, men rent faktisk er der nogen super mulighed i nærheden. Mange turister tager ud af byen på et eller andet tidspunkt for at besøge Hoover dæmningen og andre lokale attraktioner, men lystfiskere bør tænke på en tur til Mead Søen.

Find et skyggefuldt sted, et hvilket som helst tidspunkt på året, og du vil ikke have nogen problemer med at fange stribede havaborrer. Når du kommer tilbage til byen, husk på at fish er poker slang for en uerfaren spiller vær sikker på, du har øvet dig online før du tager til Vegas på en side som http://www.online-casino.dk
Det kunne blive en perfekt fangeweekend for dine fiskevenner!

Hvis du har i sinde at tage til staten New York, så er der et vidunderligt sted for at fiske ørreder ved Ontario Sø ved enden af Niagarafloden. Mellem udgangen af efteråret til foråret er det muligt at fange mange store ørreder af forskellig slags med en vægt op til 9 kg. Tidligere på året, fra omkring juni til sidst på sommeren, vil du kunne fange aborrer. September og oktober tilbyder muligheden for at fange konge laks. Du skal bruge en licens for at måtte fiske i staten New York.

Florida er en vidunderlig fiskedestination, hvad enten du er til fluefiskeri eller du vil tage ud på havet i søgen efter tun og sværdfisk. Mange virksomheder tilbyder dagsture omkring Florida Keys i søgen efter barracuda og hajer i det klare lavvandede hav. Et godt tidspunkt at tage af sted på er mellem februar og juni, hvor tarponens migration er undervejs. Du bør se tusinder af store voksne fisk, hvoraf mange er omkring 100 kr.

For en mindre turistet destination, prøv det vilde Oregon i nordvest. Dette er smukt land, og John Day Floden er en magnet for fluefiskere i søgen efter aborrer og regnbueørreder. Regnbueørrededen er almindeligvis omkring 3,5 kg. Forskellige virksomheder tilbyder guidede turer, og eftersom det omkringliggende land som oftest er privatejet, er det den bedste måde at finde et godt fiskested på. Det bedste tidspunkt at besøge stedet er fra midsommer indtil sidst på efteråret.

Slutteligt for den mere eventyrs søgende fisker, hvad med hellefiskeri i Alaska? I maj, juni og juli er der bådture fra Ninilchik, omkring 150 km sydvest fra Anchorage. Det er ikke kun den gigantiske helleflynder du kan fange her der er en overflod af kongelaks i gennemsnit 20-25 kg med de største eksemplarer fanget i juli. Fiskene du vil fange her er enorme, så hvis der er en verdensrekord du leder efter kom til Alaska!
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk