Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:31-05-2023
Menu
Kalender
Maj 2023
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Magic Trout Event 201626/06/2016 13:21:30
Den store succes vi opnåede sidste år, kunne kun betyde en ting at vi naturligvis gentager succesen med endnu et Magic Trout Event i 2016. Kort tid efter der blev åbnet for tilmeldingerne til årets event, blev pladserne revet væk, næsten lige så hurtigt som ved en Justin Bieber koncert, Zebco Europe i en meddelelse til Fiskemagasinet.dk og fortsætter:

I sidste weekend var det endelig blevet tid til arrangementet skulle gå af stablen og en masse forventningsfulde mennesker dukkede op. Solen stod højt på himlen allerede fra de tidlige morgen timer, ved det fantastiske anlæg i Aalsbogaard.
På programmet stod tre timers undervisning i moderne ørredfiskeri. Deltagerne blev delt op i tre grupper og fordelt på tre forskellige stationer, hvor de blev undervist i forskellige facetter af moderne ørredfisker.

Efter én times undervisning deltagerne roterede de til næste station. Deltagerne skulle naturligvis have meget mere end solbrændthed med dem hjem. De mange nyttige tips og tricks fra Quantum Magic Trout teamfiskerne blev snart om sat til fiskeri i praksis og blev snart klart, at netop denne store fleksibilitet ved fiskesøen giver gode resultater.

Det viser sig ligeledes en meget tydeligt trend, at Quantum Magic Trout serien er første valget, når danskerne skal vælge ny fiskestang, fiskehjul og andet grej, mener Zebco Europe.

På dagen blev vi mødt af et hav af hvide Magic Trout Pulse og Shorty stænger, det får hjertet på selv en hærdet teamfisker til at slå lidt hurtigere. Beslutningen om at en tysk producent skulle forsøge at etablere med et program for moderne ørredfiskeri på det danske marked, viser sig nu at være den helt rigtige beslutning og det må nu siges at bære frugt, fortæller fiskerne fra Zebco.

Efter den afsluttende fiskekonkurrence, blev de dagens bedste fiskere belønnet med flotte præmier fra Magic Trout serien. Team fisker Fabian Frenzel fik en andenplads ved konkurrencen.

Fra arrangørerne lyder der en stor tak til Zebco for sponsorat af præmier og hjælp til arrangementet og en stor tak til Aalsbogaard Lystfiskersøer for at stille faciliteter til rådighed for arrangementet.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk