Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Efterlysning af stjålet fisk25/01/2006 23:45:13
Hej Mads

Det er en bedrøvelig debat der verserer på Dansk Karpefiskeres hjemmeside for tiden! Sagen er den at vi (der er medlemmer i Hvidsø-konsortiet) har fået stjålet en karpe på ikke mindre end 12,5 -13 kg!! Dette i sig selv er en skandale da faren ved at flytte så store fisk ikke er ubetydelig.. At denne fisk oven i købet er temmelig gammel gør jo ikke ligefrem situationen mere betryggende!! Jeg vil derfor gerne bringe en efterlysning på vor mistede fisk samt en efterlysning af tyvfiskeren, hvis identitet stadig er ukendt. Vi har vedhæftet et billede af den omtalte fisk, og håber på en hurtig opklaring af sagen. Vi udlover hermed en dusør (i form af agn eller grej for værdier over 1000kr) for informationer der fører til en opklaring af sagen. Vi ved med næsten 100% sikkerhed at fisken er stjålet fordi den ukendte fisker valgte at kigge ind hos Lystfiskerhjørnet i Roskilde, og vise sine billeder af karpen til Leon, og derefter berettede at han havde stjålet den (knap så kløgtigt)!!!

Vi vil også gerne benytte lejligheden og forklare forholdene omkring Hvidsø en gang for alle!! Hvidsø er et 100% konsortievand!! Det er korrekt at flere forskellige ejere har grund ned til søen. Men lad mig understrege med tyk streg: Hvidsø har kun et matrikelnummer, og derfor kun EEN ejer, som i dette tilfælde jo så er Skjoldenæsholm Gods.

Bondemanden som angiveligt ejer 1/3 af søen, ejer altså kun jorden ned til søen og har derfor ikke lodsejerret. Han har imidlertid givet beboerne i Jystrup lov til at benytte sin sti omkring søen når de om sommeren bader fra badebroen, som også er ejet af Skjoldenæsholm. De har givet beboerne i Jystrup lov til at bade fra badestedet, men reglerne er de samme som ved al anden privat skov, dvs ingen færden efter solnedgang og før solopgang samt campering forbudt, da vi i dk ikke har allemandsret.

Der er ingen mulighed for yderligere deltagelse i vort lille konsortium på nuværende tidspunkt, har vi i fællesskab besluttet. Skulle evtuelle karpefiskere have lyst til at prøve kræfter med vores dejlige sø, beder vi dem allernådigst rette henvendelse til os der danner rammen om konsortiet.

Jeg tror ikke der er lejlighed til yderligere debat i sagen om Hvidsø konsortiet.

Venligst opdater dette på din (fremragende) hjemmeside under vande.

På forhånd tak
Troels Taylor, Brian Westergaard
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk