Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFrLøSø
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Nyhedsbrev fra Fiskeskolen06/02/2006 00:06:10
Fiskeskolen / Vild med at fiske
Danmarks Sportsfiskerforbund

6. februar 2006


Nyhedsbrev nr. 15



Nye sponsorater til Fiskeskolen
Vi har fået et nyt sponsorat fra Grejonline.dk, som frem til 31. maj 2006 giver et gavekort på 200 kr. til alle nye juniorer (10-18 år) i Danmarks Sportsfiskerforbund. Eneste betingelse er, at de opgiver en emailadresse, som de får gavekortet tilsendt på. Desuden får de en pakke GULP børsteorm fra Pure Fishing, som nu også sponsorerer Fiskeskolen.
Svendsen Sport er stadig sponsor for det fiskesæt, som alle nye medlemmer af Fiskeskolen får, og Normark sponsorer stadig slutpræmien til de unge, der gennemfører hele Fiskeskolen. Normark står også bag Fiskeskolens CD-rom og har desuden besluttet at give et stk. endegrej til alle deltagere på ”Fiskeskolen på tour”.

Det betyder med andre ord, at alle nye medlemmer på 10-18 år i Fiskeskolen – og dermed i Danmarks Sportsfiskerforbund - frem til 31. maj 2006 får følgende gode sager:

 Et komplet fiskesæt
 Et gavekort på 200 kr.
 En pakke GULP børsteorm
 Fiskeskolens CD-rom
 Bladet Sportsfiskeren

Medlemskab af Fiskeskolen forudsætter medlemskab af Danmarks Sportsfiskerforbund enten direkte eller gennem en lokalforening.


Fiskeskolen Hornfiskedag, 21. maj 2006.
Årets første temadag i Fiskeskolen afholdes søndag d. 21. maj, og det gælder fiskeri efter hornfisk, som forhåbentlig på det tidspunkt kan fanges overalt i landet. Vi plejer at komme op på 25-30 arrangementer, og det er selvfølgelig også målet i år.
Brug det vedlagte tilmeldingsskema, hvis I vil deltage. Hvis arrangementet skal med i omtalen i Sportsfiskeren, skal vi have tilmeldingen senest 25. marts, men man kan selvfølgelig sagtens tilmelde senere, så kommer det blot ikke med i bladet.
Tilmelding sendes til Henning Pedersen. Se adresse nederst på siden.


Fiskeskolens Dag, 11. juni 2006.
Årets anden temadag er Fiskeskolens Dag, der afholdes søndag d. 11. juni. På denne dag kan man deltage med alle former for fiskeri, så hold jer ikke tilbage.
Brug det vedlagte tilmeldingsskema, hvis I vil deltage. Hvis arrangementet skal omtales i Sportsfiskeren, skal vi have tilmeldingen senest 25. april, men man kan selvfølgelig godt tilmelde senere.
Tilmelding sendes til Henning Pedersen. Se adresse nederst på siden.


Tag to i rap
Lav to fiskeskoleture med kort mellemrum og få succes med hvervning af nye medlemmer. Det er den klare erfaring fra tidligere år. Det kunne f.eks. være de to første temadage, men man kan også lave sine egne arrangementer på andre dage.
Erfaringerne viser, at man får indmeldt 70-80 % af de nye deltagere fra den første tur, hvis man indenfor 2-3 uger laver et nyt arrangement. Man skal selvfølgelig huske at udstyre dem med et girokort og fortælle dem, at de får fiskesæt, gavekort + grejgave, Cd-rom og Sportsfiskeren, hvis de får betalt inden næste arrangement.

Husk vi gerne giver starthjælp til nye foreninger, der vil deltage.
Husk også, at vi gratis hjælper med fremstilling af plakater, flyers og pressemeddelelser til jeres Fiskeskole-arrangementer. Tag gerne kontakt til Henning, Steen eller Jesper. Se numre og adresser nederst på siden.


Fiskeskolens Temadage 2006

 Fiskeskolens hornfiskedag 21. maj 2006
 Fiskeskolens dag 11. juni 2006
 Fiskeskolens mededag 10. september 2006
 Fiskeskolens ørreddag 8. oktober 2006


Fiskeskolen på tour
Som noget nyt starter vi i år et nyt tiltag, som vi har valgt at kalde ”Fiskeskolen på tour”. Det dækker over en række fiskeskole-arrangementer, hvor vi giver den en ekstra tand, så det bliver en kombination af udstillings- og fiskeaktiviteter. Indholdet vil f.eks. være fiskedissektion, kasteinstruktion, grejfremstilling, fiskebiologi, fiskehistorier og praktisk fiskeri.
Målet er 10 arrangementer i år, og lige nu har vi disse arrangementer klar:

 AQUA i Silkeborg d. 11/6
 Danmarks Akvarium d. 23-24/9
 Grejmarked i Frederiksværk d. 3/9
 DM i mede i Nyborg d. 10/9
 Havtur ved Nyborg d. 1/10

Vi vil meget gerne i kontakt med foreninger, der vil være med til at lave et lokalt ”på tour”-arrangement. Som I kan se, er der stadig plads til flere på listen, og det kunne være et godt afsæt for en forening, som gerne vil have flere juniorer.


Fiskeskole-instruktører
Kernen i ethvert godt ungdomsarbejde er engagerede ledere og instruktører, og vi har fundet, at der var behov for at styrke forbundet med hensyn til basisinstruktion til nye, unge lystfiskere.
Derfor har vi inviteret 70 unge på 15-25 år – og nogle enkelte ældre – til at indgå i en ny instruktørgruppe, der vil komme til at hedde ”Fiskeskole-instruktørerne”. Vi har først og fremmest henvendt os til unge, som vi kender fra forbundets juniorlederkurser og ungdomslejre.
Målet er, at vi her i marts på 3 kurser får uddannet 40 nye instruktører, som fremover kan støtte på Fiskeskoleture, og det gælder uanset, om det er foreninger, regioner eller ungdomsudvalget, der står som arrangører. På nuværende tidspunkt har vi fået positive tilbagemeldinger fra 24 instruktøremner.


Videreuddannelseskursus for juniorledere
Videreuddannelseskurset for juniorledere afholdes i år på Fyn d. 16-17. september 2006, så sæt kryds i kalenderen. Vi vender senere på året tilbage med indbydelse og program.


Fiskeskolens Ungdomslejre 2006
I år har vi hele to ungdomslejre og et kysttræf på programmet. Lejrene i Femund og Bjerkreim i Norge blev omtalt i februar-nummeret af Sportsfiskeren, og allerede nu er 10 pladser afsat på Femund-lejren og 6 pladser på Bjerkreim-lejren.

Hvis I har unge, der kunnet være interesserede i at deltage, kan de finde oplysninger om lejrene i Sportsfiskeren fra februar eller på Fiskeskolen.dk
Årets tredje lejr bliver et kysttræf ved Lillebælt d. 29/9-1/10 2006. Invitation og nærmere information udsendes senere på året. Målgruppen bliver unge på 15-25 år.


Vild med at fiske
Den nye ungdomskampagne for de 15-20 årige forbundsmedlemmer er nu godt i gang. Mange steder i landet arrangeres eksklusive fisketure med maksimalt 5 deltagere og med dygtige og erfarne instruktører. Som noget nyt er det på mange ture også muligt at deltage, hvis man er ældre end 20 år. Det omfattende turprogram opdateres løbende på www.fiskeskolen.dk.


Bliv guide på ”Vild med at fiske”
Vi vil med ”Vild med at fiske” gerne tilbyde så mange unge som muligt en tur i nærheden af, hvor de bor. Vi håber, at også mange foreninger vil lave ture, der kan indgå i projektet. De kan sagtens samtidig være en del af foreningens turprogram, blot skal turene være åbne for alle 15-20 årige forbundsmedlemmer, og de skal tilmeldes og være med i den samlede markedsføring.
Vi søger derfor foreningsfolk, der vil deltage som guider. Hvis I har nogle gode kræfter i foreningen – og det behøver ikke nødvendigvis at være dem, der er i juniorafdelingen – der kan tænkes at ville stå for 1-2 ture i løbet af 2006, så vil vi naturligvis gerne høre fra dem. For yderligere information kontakt Henning Pedersen eller Jesper Kikkenborg på nedenstående adresser.


”Vild med at fiske” og foreningernes aktivitetskalendere
Som noget nyt tilbyder vi foreningerne at indrykke en annonce i foreningsbladet eller på foreningens hjemmeside med de ture, som ”Vild med at fiske” afholder i foreningens lokalområde. Vi kan desværre ikke betale for annonceringen, men vi hjælper gerne med af udfylde foreningen aktivitetskalender. For yderligere information kontakt Henning Pedersen eller Jesper Kikkenborg på nedenstående adresser.

Med venlig hilsen
Ungdomsudvalget
Danmarks Sportsfiskerforbund


Jesper Kikkenborg – Bramdrup Bygade 96 – 6100 Haderslev – 73 53 46 46 – kikkenborg@email.dk

Henning Pedersen – Brødemosevej 73 – 3300 Frederiksværk – 47 74 54 75 – hp@tele2adsl.dk

Steen Christensen – Egernvænget 24 – 5800 Nyborg – 65 30 14 12 – steen@skovparknet.dk
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk