Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Anderledes karpetur03/11/2006 14:47:53
I min efterårsferie tog jeg til Hastrupsøerne. Der var ikke meget aktivitet i vandet da jeg kom.

Da det jo var efterårsferie, så var der lige pludselig mange forældre og børn ved søen, som skulle smide sten i vandet, fodre ænder, fiske eller bare nyde lidt ro ved vandet.


Jeg får hurtig besøg af de første 7 børn som kommer med gode historier om omegnen og fiskene i søen og hvordan man fanger dem.. Da jeg ser i øjenene at jeg ikke kan nå min rodpod for børn og andet godtfolk der skulle fiske lige ved mine stænger eller bare kigge på de mærkelige dimser der kunne bippe når man skubbede til mine stænger, tænkte jeg at så kan jeg lige så godt få lidt positivt ud af den ødelagte fred ved vandet.

Jeg drager dem in i mit fiskeri, og jeg tager mine stænger ind og så kan de bestemme hvor jeg skal lægge dem, og hvilke boilies jeg skulle have på, samtidig med at jeg fortalte lidt tricks til mede- og karpefiskeriet.

Drengene synes slangebøssen var helt vild fed, og selv pigerne synes også det var sjovt, især boilierøret. Der røg masser af boilies i vandet og også en del på marken...

Efter en halv times tid kører den venstre stang, hvor vi havde agnet op med en Dream bait Fruity Dreams (min favorit!). Det var en lille spejl på mellem 3 og 3,5 kg. Efter yderligere 20 minutter kører den højre stang, hvor DBs tigernut-boilie er på. Det viste sig at være en 5kgs skælkarpe.

Den midterste stang, der er agnet op med Dreamy Scopex kører kort tid efter, men fisken ryger af efter kort tids fight.

Det var spændende for alle parter, for børnene ville holde nettet og lande fiskene...

Efter yderligere en times tid var børnene smuttet, men nu var der besøg af en ældre dame med sit barnebarn, der synes det så spændende ud det jeg havde gang i. På Fruity Dream lander jeg en mindre spejlkarpe som den ældre dame synes var flot og som hun ville have et billed af. Det var i sandhed en sjov og anderledes tur!

Lars Jensen
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk