Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Fjendskaber på havnen går ud over fiskerikontrol17/02/2007 13:40:58
Nogen er så vrede på havnegrillen på Reersø, at dens ejere gennem flere uger har været udsat for grove chikanerier. Om det er de samme nogen, som også gennem flere år har forfulgt fiskeriinspektørerne, når de kommer til øen for at passe deres arbejde, ved kun de »nogen« selv. Men det ligger fast, at de fjendtlige forhold på havnen også er kendt helt ovre i Roskilde hos Fiskeriinspektoratet, oplyser viceinspektør Hans Henrik Nielsen.

På Reersø forlyder det, at inspektørerne ikke tør komme på øen mere, men sejler ud fra Mullerup Havn i stedet.

- Det er ikke rigtigt, at vi ikke tør komme på Reersø, men det er rigtigt, at vi altid tager vores forholdsregler, når vi skal derud. Hvis vi for eksempel har båd og trailer eller andre materialer med, efterlader vi det aldrig på havnen, siger Hans Henrik Nielsen.
Forhistorien er grove chikanerier mod inspektørerne.
- For nogle år siden oplevede vi, at der blev lagt sømmåtter på vejen, og der blev kastet store kanonslag mod vores biler. Siden har vi taget vores forholdsregler på Reersø. Vi er desuden på vej med nogle flere tiltag, der kan hjælpe os derude, siger Hans Henrik Nielsen.

Tiltagene kan han ikke uddybe nærmere endnu, ligesom han af oplagte årsager heller ikke vil sige, hvor ofte fiskerikontrollen kommer til Reersø.
- Men vi kommer der tit. Reersø er et af de steder på Sjælland, hvor der sker mest ulovligt fiskeri. Vi har ingen problemer med de tilbageværende erhvervsfiskere og de lovlige lystfiskere derude. Det er tyvfiskerne, dem, vi ikke kender, som giver os problemer, siger Hans Henrik Nielsen.

Udslip for fristende
Det hænder, at der sker udslip fra burene i Musholm Lax. Efter to år uden udslip blev fabrikken ramt af et mindre udslip på grund af en storm i oktober. Hans Henrik Nielsen vil godt sige, at inspektørerne altid kommer på Reersø efter et udslip.
- Det er for fristende for nogle. Så bliver der altid sat ulovlige garn op. Sidste gang konfiskerede vi 25 ulovlige garn, men vi får aldrig fat i dem, der sætter dem. De skriver jo ikke navn og adresse på, forklarer Hans Henrik Nielsen.
Kilde: http://www.sj-nyheder.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070217/NY_KALUNDBORG/102170555
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk