Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Dynamite Baits i Hunters House04/04/2007 21:53:45
Så har Hunters House fået Dynamite Baits hjem. Der er boilies, pellets, hamp og flydende attractor. Der er masser af boilies i 15 og 20 mm og pop-ups til.

Du kan også købe Dream Bait i Hunters House.

Du kan se hele udvalget af Dynamite baits her:
http://huntershouse.dk/index.php?kat=272&side=2495

Og Dream Bait her:
http://huntershouse.dk/index.php?kat=272&side=2494
Flere nyheder

Send din kommentar
Anders
Hvorfor er færdigboller ved at være så skide dyre...??? 139 for et kilo!!!???
Peter Nielsen
Efter et mislykkes forsøg på leverboilies - synes jeg det er billigt - kan stadig fornemme lugten i køkkenet :-) - spøg til side..du har ret det er ikke billigt...
Dimitri Hardorff
Fordi folk er dumme nok til at betale så meget, det er den enkle forklaring.

Du kan selv lave din boilies billigere end hvad Du køber de fleste boilies for, og så er de også bedre/mere velfangne.
Mads Hussing
139,- er for nogle af de dyre boilies fra Dynamite. Og det er rigtigt at man selv kan lave nogle der er billigere, men der regner man jo ikke en timeløn med i regnskabet. Og mange mangler jo tid og det kan man købe sig til ved at købe færdigboilies. Og de fanger jo altså OK... :-)

Dimitri Hardorff
Det er korrekt at jeg ikke regner timeløn med når jeg ruller mine egne, hvis jeg gjorde det, ville de ende på et meget meget højt beløb da er et fjols til at rulle :)
Jeg regner f.eks. heller ikke timelønnen med når jeg ruller mine egne rigs, fremfor at købe nye, e;) Så faktum er (i mine øjne) at hvis man vil spare mange penge, og lave de samme boilies som man kan købe som færdig boilies, så er det bare igang med at rulle selv.

Det er korrekt at det er let at købe dem færdigrullede, men man skal bare være opmærksom på, at ens fangster let kunne stige hvis man lavede sine egne.
Derudover er det godt at der er et alternativ til folk der ikke har lyst til at rulle selv.
Men man kan få boilies der er ligeså gode til en lavere pris, hvis blot man ser sig for.

Dream Baits er et muligt valg, og allerede her har man sparet 40 kr. per kg. uden at have fået en dårligere boilie.

Ja, de fanger OK. Men jeg er personligt af den type at jeg ikke lader mig "nøjes med" når jeg kan få det bedste, og samtidig billigere.
Dimitri Hardorff
*ruller mine egne rigs = binder mine egne rigs :)
Mads Hussing
Sådan er folk heldigvis så forskellige - og nogle vil jo gerne købe sig til mere tid eller en mindre besværlig tilværelse og derfor lever pizzarierne og andre fastfoodsteder i bedste velgående. Det breder sig jo til andre ting, blandt andet karpefiskeriet :-)

Mads
Dimitri Hardorff
Yep, så længe der er folk der vil købe, er der et marked.
Anders
Jeg siger heller ikke, at færdigboller ikke kan fange fisk. Det undrer mig bare, at prisniveauet er ved at være så højt - især når de fleste maskinfremstilles næsten hele vejen. Og især fordi, at du som hjemmeruller kan lave nogle rigtig effektive og velafbalancerede kugler for 40 kr./kiloet.

Det kunne være meget fedt at vide, hvad der retfærdiggør den høje pris på dynamitkuglerne... Er der nogle, der ved hvad der er i?? Det må da være mere end semo....
Dimitri Hardorff
Der er en grund til at Diesel og Levis jeans koster det de gør, folk er villige til at betale for det. Det samme gælder for diverse rynkecremer, solbriller etc. fra dyre firmaer.

Beskytter mine Dior solbriller til 2.400 mere end et par til 500? Nej, prisen har fundet sit leje netop her, da folk er villige til at betale så meget.

En fejl mange begår er, at tro at pris og kvalitet nødvendigvis hænger sammen, og det er langtfra tilfældet.

Derudover skal der jo skovles penge ind til markedsføring.

Men der ér en meget høj avance på nogle boiliemærker, specielt med tanke på de ing. de laver dem af og mange gange også hvor de bliver rullet.
Anders
"En fejl mange begår er, at tro at pris og kvalitet nødvendigvis hænger sammen, og det er langtfra tilfældet."

Nej, jeg ved, at det ikke altid hænger sammen. Men det er jo lige netop det jeg prøver at finde ud af her ved at høre, om der er nogle, der kan fortælle mig, hvad der er i dynamitkugler. Om det ex. bare er semo-hoppebolde.... Eller om der er et reelt indhold i, der retfærdiggøre priserne på bollerne...

Dimitri Hardorff
Der er for meget pastamel i efter min mening. Men de har en fin struktur og hårdhed, og de kan fange fisk.

De er bestemt en af de bedre på markedet.
Dimitri Hardorff
Men prisen set ud fra kvaliteten er alt for høj.
Dimitri Hardorff
*prisen
Mads Hussing
Som jeg jo tidligere har skrevet så er der nogen der vil købe sig til mere tid, og du kan måske godt lave Dynamite-kuglerne selv til 80,- kiloet selv, men så har du også brugt en masse tid på det.

Du kan også lave en pizza selv til 20 kroner, men mange køber den alligevel for en halvtredser på pizzariaet for at spare tid og besvær. Sværere er det ikke - man betaler andre for besværet :-)
Dimitri Hardorff
Jeg har heller ikke sagt dig imod :) Og jeg er helt enig.
Anders
Ja, så er vi alle dejligt enige... Bortset fra, at jeg er helt sikker på, at dynamitkuglerne ikke koster 80 kr. at lave selv. Men det finder jeg nok ikke ud af. Det skulle undre mig meget, hvis de koster mere end 25 kr./kiloet. Rent gætteri, ja. Derfor er der ikke grund til at køre den videre. Jeg synes bare det er grænsende til det pinlige at tage 139 kr. for 1 (ét!) kilo boilies. Prøv at tænk over, hvad det ville koste alene i agn med en tur til Frankring 2-3 mand med 20-25 kg. boilies hver...
Dimitri Hardorff
Personligt tror jeg endda at 25 kr. er højt sat.

Jeg kan huske at DDs boilies i sin tid kostede 120 kr. per kg.. Det var mange penge dengang. Alligevel var der flere der lavede massive fodringer med dem, og de var også meget billigt fremstillede.
Mads Hussing
Men jeg er ikke helt enig med dig :-)

Og det er i snakken om at kvaliteten ikke står mål med prisen. Et tænkt eksempel er at nogle boilies koster 140 kroner og du selv kan rulle dem for 80 kroner kiloet. Der ville jeg regne en form for "timeløn" med når jeg selv skal rulle dem. Og hvis jeg kan rulle 1½ kg i timen, så vil timelønnen for at rulle dem selv være 90 kroner, og det vil jeg hellere betale mig fra. I prisen på 140 så regner jeg også løn til dem der skal lave dem, det er jo ikke ingredienser det hele. Dermed ved jeg godt at i boilies til 140 kroner kiloet ikke er ingredienser til 140 kroner kiloet, men der ligger meget andet bag. Jeg skal i øvrigt også tjene en skilling når jeg sælger dem ude i Hove eller til Hunters House :-)

Er det helt sort tale det jeg er ude i...??? :-) Det blev ihvertfald til en længere smøre....
Mads Hussing
Der røg lige et par svar på mens jeg sad og skrev, så mit indlæg er naturligvis til Dimitris korte indlæg om at han er enig med mig :-)

Mads Hussing
Det kan jo sagtens være at Dynamite Baits ikke koster det store at fremstille, men det er vel fordi de måske køber 100 tons og så skal der være en form for rabat :-) Man får nok ikke ingredienserne til de samme priser hvis man skal bruge 4 kg....

Og så kan jeg godt dele en hemmelighed herinde, og det er at Dynamite er det vi på Grejsiden.dk tjener allerfærrest penge på, da avancen er meget lav....!
Dimitri Hardorff
Jeg kan sagtens følge dit synspunkt, og vælger jeg at se 100% økonomisk på det, så skal jeg rulle RIGTIG stærkt for at holde en pris per kg. der ligger under de færdigkøbte.

Men jeg vælger også at blande "fangstevne"/kvalitet ind i debatten, og her kan færdigkøbte (generelt set) ikke måle sig med hjemmerullede (generelt set).

Så jeg kan sagtens vælge at bruge 140 kr. på et kg. boilies, og så sige at jeg har gjort en god forretning (kigger vi på timepris), men jeg vil set over en længere periode se at jeg fanger færre fisk når jeg bruger færdigkøbte.
Derudover har jeg stadig sparet penge, da jeg ikke skal betale timeløn til mig selv, da jeg netop laver dem i min fritid.

Skal jeg også regne timeløn med når jeg er på en 48 timers tur? Eller når jeg binder forfang?
Hvad med når jeg debattere på fiskefora? :)

Jeg kan dog sagtens følge dig.
Anders
Ja, okay... Kan se de også kan fåes til 159 kr. kiloet:-)

Det er jo ikke et angreb på dig, Mads. Jeg er såmænd ej heller i tvivl om, at Dynamite er en udemærket købeknold. Jeg reagerede fordi jeg fik et chok over, at nogle boilies er SÅ dyre idag. Karpefiskere har sgu nok at skrammel, der koster det vide ud af øjnene - og hvis man til hver fisketur skal have 2-3 kilo boilies, PVA, pellets osv. osv. så bliver det satme dyrt at fiske karper. Nu kan jeg være ligeglad, da jeg ruller de fleste selv.

Stakkels nybegyndere, der skal igang...
Dimitri Hardorff
Nej, jeg får med garanti ikke den samme pris hvis jeg kun køber 4 kg. ift hvis jeg købte 100 ton.

Det jeg siger er, at vil jeg have en boilie der er af samme kvalitet som de færdigkøbte, kan jeg gøre det til meget få penge, og billigere end hvis jeg købte dem.

De store penge ved at forhandle boilies, ligger ved fabrikanten.
Dimitri Hardorff
Kigger vi på priserne i England: http://englandangling.co.uk/displayCategory.asp?catID=25 kan vi godt se at priserne har fået et hak opad.
Mads Hussing
Priserne er helt sikkert højere i Danmark end i England, og det ved vi alle godt at det skyldes flere faktorer. Blandt andet transport og moms er jo de store skyldnere. Jeg bliver aldrig en af de grejhandlere der tuder over hvis folk køber tingene i udlandet, for så kan jeg bare være noget billigere eller handle med noget andet :-) De fleste priser vi har på diverse andre ting matcher også meget godt priserne i udlandet - så det ikke er nødvendigt at handle der. Jeg kan se at de boilies der koster 99 i Danmark står til mellem 80 og 90 kroner i England, det mener jeg ikke er så vild en forskel. Der kan garanteret findes andre varer hvor forskellen er meget mere :-)

Til Anders - så tager jeg det overhovedet ikke som et angreb, men som en konstruktiv debat. Jeg bliver kun sur over debatter når den bliver ukonstruktiv og personlig. Og det er der overhovedet ikke optræk til her, så det er jo perfekt!

Det er rigtigt at de dyreste koster 159 kroner kiloet, og det vildeste er næsten at vi også sælger dem. Det er dog primært 10mm boilies der koster det.
Dimitri Hardorff
Ja, det kan der :) De boilies der koster 159 kr. i Hunters, koster 110 kr. i England. Hermed har Hunters lige scoret en ekstra 50er per kg. boilies. Udover den fortjeneste de har på varen i forvejen. Det må man sige er en god forretning ;)

Transporten til Danmark er selvfølgelig en post som der skal medregnes, men den har ikke skylden for den høje pris. Det er bestemt muligt at få nogle paller fragtet billigt over fra England uden at prisen skal øges væsentligt.

Mht, udlandet, så kan jeg slet ikke give dig ret. Fiskegrej i DK er meget dyrt, alene Delkim bidmeldere som jeg skal betale små 1.800 kr. for i DK, kan jeg få til små 1.200 i Tyskland og England.
Derudover har England og til dels også Tyskland også et større udvalg end selv Sport Dres i København.
Så har jeg hørt mange sige, at i Danmark er man beskyttet af købeloven, det er man også når man handler indenfor EU.

Så man kan som skrevet spare mange penge på at lave sine egne boilies + de bliver bedre.
Ole Aaslo
Det handler også i bund og grund om udbud og efterspørgsel - Tænk på hvor mange butikker der er i england som handler med boilies i forskellige varianter. Der er over 4 millioner lystfiskere i bare Endland alene..!

Selvfølgelig er man beskyttet i EU, men det er sgu for besværligt at gøre noget ved det - Købte et UR til 5000,- på Grand Canaria for 3000,- og efter 1 år gik selvoptrækket i stykker. Den Danske Seiko forhandler ville ikke røre med det da der ikke var udfyldt et særlig stykke papir som udfyldes, selv om der er worldwide garanti på uret i 5 år !!! Jeg kunne så vælge at sende uret derned, sende en formular derned som de skulle udfylde og retunere eller købe et komplet indmad til uret for 800,- kr
De gad nemlig ikke lave det da det var købt i udlandet :-(

Derfor giver jeg tit gerne lidt mere for tingene - for det er nemmere at være en besværlig kunde hos Mads, selvom han har vis-nummer, end til at sende varer frem og tilbage til England. Der rider de nemlig ikke samme måned som de sadler :-(

Men Hunters House har altid været lidt dyrere end alle andre - lur mig ikke om du klan finde produkterene lidt billigere hos Mads ;-)

PS: Har aldrig trillet andet en bussemænd, men må prøve at trille boilies en dag - bare for sjov skyld *SS*
Dimitri Hardorff
Præics, det er det jeg har skevet hele tiden ;) Hvis kunderne vil give det, vil priserne automatisk finde et leje netop dér.

Du skal selvfølgelig altid sende uret/varen til den forretning Du har købt det i. Om det er svært afhænger af personen der skal gøre det. Personligt synes jeg ikke det er svært at sende varen til forretningen hvor jeg har købt varen, og sende dem en mail om fejlen eller manglen.
Hvorefter jeg får varen igen + pengene for porten jeg har lagt ud.

Mht. om de ikke rider den samme måned de sadler, så har jeg udelukkende positive erfaringer med at handle i England. Mine varer har maksimal været 5 dage undervejs, fra bestilling til jeg modtog varen.
Deres service som jeg har oplevet den, er utrolig god! De springer og står på hænder for en. Derudover har jeg et par forhandlere jeg handler meget hos derovre, og de kan stort set huske alt om mig, og mine fisketure, og spørger int. til hvordan det går, og om hvordan den g den fisketur gik.
I DK. har jeg tit oplevet at komme ind i en forretning og bede om et eller andet, hvorefter grejforhandleren sukker og meget nødtvunget forlader sin plads bag disken for at traske over og finde varen til mig... Spørgsmål bliver besvaret med enten enstavelsesord, eller "Det er den alle bruger", og for dét skal jeg betale ekstra (ift. udlandet).
Det længste jeg har ventet på mine varer i DK ift. de 5 dage i England, er ca. 2 måneder, en anden gang kom varene slet ikke.

Generelt har jeg oplevet at mails/telefon opkald bliver besvaret meget hurtigt i England og Tyskland, hvor i DK kan det godt gå lidt mere trægt.

Hellere vente 1-2 dage ekstra på varene og få service i hoved og mås, samtidig med at jeg sparer en god sjat penge :)

Mht. handel på grejsiden, skal jeg da bestemt have et par net en dag :)
Ole Aaslo
Kender bare flere som også har fået problemer ved at handle i udlandet - Men kan man spare en tusse på en bestilling, så venter jeg gerne en uge...

Har ventet mellem 8-10 mdr på nogle specielle liner, som pludselig gik ud af produktion og så var i restordre og nu fik jeg dem endelig i sidste måned.... nævner her ingen navne, Mads ved godt hva jeg taler om *SS*

VED godt det skyldes problemer hos fabrikanten og eksportøren... Men det var til at få lange n..... af :-(

Kan bare ikke forstå de danske importører ikke har varene hjemme... F.eks. er mine 4 Shimano 10,000 stadig i restordre hos Normark fra til ca 1 maj ?!?!? De er lige kommet frem og så er de i restordre ??

Det er ikke kun Normark som har sådanne problemer - Har også oplevet det mange gange med de andre danske importører ... De må være skide irriterende at være forretningsdrivende eller internetbutik og hele tiden ikke kan skaffe de varer som der er kunder til ?!?

Tidligere har man ikke kunne opdrive forfoder til fiskeri fra marts til juni fordi butikkerene ikke havde fået varer hjem - Der er jeg sgu glad for den containerpark som Mads har fået stavlet på benene... Den kan jeg vist ikke nå at tømme ved karussefiskeri *LOL*

Hvis det er agnshusene du skal ha, så skal du bare liste ned i Hove efter solnedgang - tror Mads har et par stykker ude i øjeblikket...

Mads: Hvad fodre du med for at lokke 1½ kg aborre i nettet ?
Dimitri Hardorff
Det er netop agnhuse og et kastenet jeg skal bruge, så vi må ikke håbe at det er i restordre :)

Jeg vil lige give et indspark til dine 10.000, der er oplevet fejl i mange af dem, så hvis Du kan nå det, vil jeg råde dig til at se på andre af Shimanos modeller.
Det er simpelthen et fejlskud fra Shimano, på trods af at det er et lækkert hjul.
Lars Larsen
Hej Ole

Når nu du alligevel skal have nogle nye hjul, så tag et kig på Daiwas infinity eller Big baitrunner fra Shimano. Har selv førstnævnte og de funker upåklageligt, og har en super bremse.

Bevares det kan godt virke voldsomt med sådan et par møller på stængerne, men det bliver hurtigt en vane, og så er det egentlig ikke så slemt alligevel.

Lars
Ole Aaslo
Agnshusene er en af mine bedste investeringer nogen sinde.... Men pas på ..... Havde på et tidspunkt over 100 kg karusser, karpe og skalle i et net på en gang... DET kunne den ene stiver ikke holde til... men datterens Bilka stang måtte så bare lade livet og topdelen erstattede den gamle *SS*

Det er ikke den gamle model Shimano 10000 men den nye model XTEA - det var den forrige model som havde børnesygdomme.... Hvis du alligevel skal runde Mads, så kig på de hjul han har hjemme i 5000, 6000 og 8000 modelen .... Mine 10000 ?!??! *GRrrrrrr*

Kastenettet er lækkert men tit så holder fiskene ikke så langtid på grund af den mere hårdhændede behandling med kastenettet... Men effeitivt er det sgu - fangede mig selv 2 gange på samme dag !
Ole Aaslo
@ Lars

Du har set mine arme ikke - de holder ikke et 2½ kg setup incl hjul hvis jeg også skal ha en fisk på samtidig :-)

Fisker karper 2-4 gang årligt og resten er åleture de skal på .... De burde de kunne klare i bare et par år *SS*

Skal vi snart ud efter karper ?
Mads Hussing
Vi fodrede med vanilleforfoder fra Carpzoom for at lokke den store aborre i buret :-) Det var det samme foder der lokkede suderne, de mange skaller og guldkarussen.

Der er ingen agnhuse i søen pt, men der er masser i butikken, så der går ikke mere end en dags tid eller to før du har det.
Ole Aaslo
hvad så med mine hjul ?
Mads Hussing
Dem får du aldrig :-)
Lars Larsen
@ Ole

Med de få karpeture kan der selvfølgelig være noget om det. Men mener nu ikke at set-uppet vejer 2½kg, så du burde også kunne løfte dem GG

Jeg er klar til karperne, du siger bare til så finder vi en dag. Jeg tager selv afsted i eftermiddag.

Synes i øvrigt det lyder smart at udstyre agsfiskene med fast postadresse (hus) så man ved hvor de kan findes.

Allan holdt
Det virker da useriøst at ville være grossist og så samtidig sælge varen billigere i døren til forbrugeren. ( hvis det er tilfældet ). Så er man da ikke grossist lang tid.

Ellers.
Jeg har kun brugt færdig kugler de sidste 4 år og det pga
et krævende job og et sæt tvillinge piger tiden er der ikke til hjemmerul så istedet for at stå i køkknet vil jeg hellere
ud og fiske når tiden er der.
Forøvrigt mht til færdig kugler Star Bait's Performance concept det er er serie der er rigtig fine og lever op til mine forventninger om en god boilie. Når det nu skal være
færdig rul.
Mads Hussing
Hej Allan,

Vi holder priserne på vores foder heroppe, men jeg kender da masser af butikker der er grossister og selv sælger deres varer billigere. Jeg kender da også firmaer der siger at de kun sælger til butikker, men alligevel sælger til private... Og de butikker og grossister eksisterer da endnu...

Mvh
Mads
Allan holdt
Det var skam ikke for at smide grus i dit maskineri ved ikke hvordan dit firma hænger sammen. Syntes blot det er ærgerligt at det i danmark er butikker der vil lege grossist. Det betyder at rigtig mange butikker ikke vil handle med varen da man ikke vil være med til at gøre en konkurrent større og stærkere økonmisk.

Mht til at sælge fra bagdøren ved ikke om jeg skrev det tydligt nok. Så længe man holder priserne og ikke går ud og underbyder.
Allan holdt
Mht til butikker der grosser ved jeg ikke lige hvem du tænker på ved HH og dres har grosset HH gør da ikke mere og dres ja de har måske et agentur men kan ikke rigtig få det solgt til andre end sig selv.
Mads Hussing
Dresen har da Nash og Delkim som de afsætter til andre butikker - vi har da blandt andet Delkim som vi køber derinde!
Mads Hussing
Det er i øvrigt ikke for at hænge nogen butikker ud, men bare for at sige at du tager fejl når du siger at dresen ikke sælger til andre end sig selv. Jeg synes da også at jeg kan se Nash-varer mange steder - og selvom det er let at købe i andre lande, så kommer det meste vel derinde fra...??

Mvh
Mads
Allan holdt
Næ jeg vil skam ikke hænge nogen ud for noget jeg
blev skam bare lidt underlig inden i da der tidligere blev nævnt noget om at grejsiden var grossist og butik og at det jo nok blev solgt billigere hos grejsiden. Det var bare ikke særligt loyalt over for sine forhandler.
Mener blot at være grossist og butik samtidig er lidt som at blæse og have mel i munden samtidig. Man vil gerne lidt af det hele uden at blive særligt god til begge ting.

Og hånden på hjertet hvor meget af dres omsætning tror du går igennem gros virksomhed ikke meget.

Men nok om det knæk og bræk med dit projekt.
Mads Hussing
Hej Allan,

Jeg takker for de pæne ord til sidst!

Jeg vil selvfølgelig igen understrege at vi naturligvis holder de priser vi anbefaler at holde. Hvad butikkerne gør er helt op til dem, og de må sælge dem til den pris de ønsker.

Med firmaer der gør begge dele, mener jeg ikke kun at butikker er grossister og dermed giver deres egne kunder nogle bedre tilbud end andre butikker kan, men jeg kender da adskillige eksempler på venner og venners venner og længere ude der har handlet direkte hos grossister og dermed er de fleste grossister også forretninger.

Jeg tror ikke af dresens samlede omsætning stammer fra grossistvirksomhed, men hvis du vil være en seriøs specimenbutik så bliver du nød til at have Delkim. Og hvis du vil have Delkim er du nød til at købe dem derinde. Nash er noget andet, for det kan man godt skaffe andre steder fra.

Danmark er så lille et land, så hvis der kun var de traditionelle grossister, så ville vi kun have Berkley, Kinetic og Shimano-varer at vælge imellem. Men fordi at hver butik har mulighed for at hive sit eget hjem så kan man få uanede mængder af varer. Det giver jo en langt større mulighed for forbrugerne og det giver også langt bedre priser.

Men for lige at understrege det, så er vores garanti til de butikker der køber igennem os at vi sælger varerne til de rigtige priser. Ellers var der jo ikke mange der ville handle med os, og det regner vi jo med at der er fremover :-) Der er ihvertfald ingen der har så mange forskellige fodervarer som vi har...! Og der er cirka 10 tons på lager i Hove :-)

Allan - Jeg kan ikke huske hvor jeg kender dit havn fra - har du været eller er du grejhandler..?? Bare for nysgerrighedens skyld :-)

Mvh
Mads
Allan holdt
Haløj mads tidligere grejpusher i hunters år 91-94.
Nu hos en grossist i det jyske ( ikke noget med fiskegrej ).



Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk