Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Det er vist ikke alle vægte der er lige præcise18/04/2007 20:13:41
Vi mener der kan drages tvivl om støren`s vægt på fiskemagasinet hjemmeside
vi vedlægger billeder med mål og vægt på to stk sibiriske stør samt en diamant stør.
Sibirsk stør ( den lyse)112cm og 7,2 kg
Sibirsk stør 110 cm 6,9kg.
Diamant stør 126 cm 11,2 kg
Når man kigger på vores fisk tvivler vi på at manden´s vægt passer.
Flere nyheder

Send din kommentar
kenneth andersen
kan godt give jer ret, jeg har fået op til 8 kg og min ser også større ud!
Ole Aaslo
Hey...

Det kan I godt have ret i - Det er desværre hverken Mads Hussing eller Michael Farnø som har indvejet pågældende stør. De er selvfølgelig interesseret i at få en nøjagtig vægt på denne diamant stør...
Billedet viser desværre ikke rigtigt fisken og det er derfor svært at modbevise, at fisken ikke vejer det som er angivet!
Derfor har jeg kontaktet ejerene og har følgende tilbud til dem bag denne nyhed og Kenneth Andersen, at de kan tage en overnatning i Hove P&T KVIT OG FRIT i jagten på denne stør

Så håber Grejsiden på at fisken må fanges igen, da de selvfølgelig er interesseret i en nøjagtig længde og vægt på fisken.

Da vi ikke kan se hvem som er kommet med denne nyhed, så må I lige kontakte os og finde en dato, hvis I er interesseret i at hjælpe med at tilvejebringe med en konstatering af fiskens vægt og om der eventuelt måtte gå flere derude...

På grejsidens vegne
Ole Aaslo
Ole Aaslo
@ Kenneth
"min ser også større ud!"
Det er en fisk du mener ikke ? sorry... den lå lige til højrebennet :-)
Christian Romanius Jacobsen
den er jo sikkert vokset op på powerbæ, så måske skal den bare have serveret en kulge af det, så burde den være der igen!
Ole Aaslo
Fiskens længde skulle være 118 cm jf. de oplysninger som fangeren opgiver - Så er det måske ikke helt ved siden af den vejer det opgivene vægt...

Men der skal vel bare laves en blanding af laksemel og ørredpellets! Måske prøve ørredrogn fra en af søen ørreder!
kenneth andersen
@ole :) du altså syg i potten... Men ja den lå lige til den, det kan jeg godt se! LOL
Ole Aaslo
@ Kenneth

Kommer du og fisker stør ?!?!
Lasse
Hey, det er mig der har vejet fisken, det er blevet gjort på en 25kgs. Salter Samon med 100grams intavaller. Den blev vejet i en Prologic sling. Jeg tror der er 10- 15 vidner på at den vægt passer 100% Fisken på billede i denne tråd ser os til at være holdt mere ud end den fra Hove.. Jeg kan sagtens sende flerer billeder, tror jeg har 50 ca. til de personer der ikke tror på det... Og at Mads og Michael ikke har vejet fisken gør vel ikke så meget, de er jo ikke i træning med brug af sådanne redskaber... :)
Peter Madsen
Der er ikke nogen der siger du er fuld af løgn, men for mig ser den bare ikke ud ti at være 8 kilo, men når alt kommer til alt er det jo en fantastisk fisk at fange.
kenneth andersen
@ ole, skal kan ikke i weekenden... Men ville ellers men ville ellers meget gerne!

@Lasse, alle kan jo lave fejl :) Jeg syntes heller ille den ligner en på 8 kg! Nu ved jeg godt vi skal passe på herinde med at sige det, men det syntes jeg ikke den gør ;)
Lasse
Ja jeg kan jo ikke bevise det på nogle som helst måder andet end at kontakte de 10 øjen vidner der var, jeg er os lige glad, jeg ved at min vægt passer og at fisken vejer 8,1 så er det op til jer andre at tro på det jo...
kim sjøgren
jeg kan ik forstå det her, mads kender fisken og dens vægt!!!!
kenneth andersen
okay, tro det ikke så ;)
Allan Juel Andersen
Jeg bider mærke i personens (artikel billedets) venstre hånd er temmelig stor sammenlignet med højre hånd. Denne artikels billede er helt klart et fupbillede modsat det Lasse har taget ude ved Hove Put and Take. Billeder er lette at manipulare. Når jeg måler en fisk til f.eks 60 cm og herefter tager et billde af både målestok og fisk er det faktisk sjældent disse passer sammen på billedet i forhold til det jeg lige har registreret som længden. Jeg vil faktisk tro at der fanges mange temmelig, enten små eller store fisk afhængig af fotografens "evner". At lave et "kredibelt" stykke dokumentation er sandsynligvis sværere end man tror. Sidst men ikke mindst: Er fangeren dværg eller har han elefantitis. Det er ikke blot svært, men helvedes svært at bedøømme vægten ud fra et fotografi. Det er ikke Lasse som profiterer fra størrelsen på fisken. Så spørger jeg ... Hvorfor skulle han gøre den større end den er?
Dimitri Hardorff
Kig på fangerens venstre arm (hans venstre), der er en misfarvning/skygge som i mine øjne ser unaturlig ud.

Blot noget jeg lagde mærke til.
nikolai røj
jeg vil først starte med at sige at jeg på ingen måder er dværg og der muligvis er noget der har manipularet med jeres hoveder og ikke billedet!!!!! måske er det misundelse eller også kan i bare ikke klare at se så fine fisk!!!
en ting der er 100% sikkert er at billedet ikke er et fupbillede!!!!!!
kenneth andersen
AAAhhhh jeg tror du er dværg ;) haha
Dimitri Hardorff
Den med misundelsen kan man altid smide i hovedet på folk, kan Du forklare mig hvad det på din arm er?
Mads Hussing
Hej Nikolai,

Såvidt jeg kan se er det dig der først prøver at bringe tvivl om en vægt, og når man skyder efter andre må man finde sig i også selv at blive skudt efter. Sådan er det når man beskylder andre for noget, så ryger der let noget den anden vej.

Den stør der er fanget i Hove er angiveligt 8,1 kg og 118 cm, og det passer vel meget godt med at du har fanget en på 126 cm der vejer 11,2. Det er 8 cm kortere og hele 3,1 kg mindre. Derfor passer det jo også at den ser tyndere ud.

Vi vejer den igen når den bliver fanget igen, så håber jeg bare at jeg er tilstede :-)

Mvh
Mads


Alen Sehovic
Tillykke med den fantastisk fisk at fange i DK !
nikolai røj
det er egentlig ikke mit indlæg jeg var heldig at fange fisken og fik at vide den var blevet lagt herind.. vidste ikke hva det handlede om før jeg læste det.. jeg prøver bare at fortælle at dette billede er ægte!!!
Mads Hussing
OK - det er kedeligt at du skal bruges uden at vide det og især i en kedelig debat som det altid er når nogen ikke tror på det nogen andre har skrevet. Det er en debat der aldrig har en vinder, og som kun giver dårlig stemning.
Allan Juel Andersen
I virkeligheden er Nicolai nyudklækket rumvæsenmoder og eksemplaret på billedet er hans tredje barn. Læg mærke til bortretoucheringen af hans to ekstra arme. Så er i advaret!
Hilsen Danmarks "Men in black"
nikolai røj
jeg kan kun gi' dig ret mads!!
Peter Jensen
Ja misundelse er en maget grim ting, nogle folk glemmer helt fiskeriet, en skam..

Men tillykke med dyret ;o)

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk