Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Pressemeddelelse Youfish.nu19/05/2007 00:02:56
Pressemeddelelse 070508

Verdenspremiere for fiskefilmshjemmesiden YOUFISH.NU


På Youfish.nu kan alle verdens sportsfiskere få sin lyst mættet. Her uploader du hurtigt dine egne fiskeklip, spot og film. Eller også gør du som de fleste andre ? kigger på fiskene, nyder og bedømmer.
Max Gylling og Mathias Larsson er hjernerne bag Youfish.nu. De er begge ekstremt interesserede i sportsfiskeri, samtidig med at IT er en af deres store interesser. At der findes et behov for en sådan hjemmeside, er de overbevist om.
Tænker vi på, hvor dårligt sportsfiskeri er repræsenteret i TV, ved jeg at der findes et ophobet behov for fiskefilm. De fleste sportsfiskere elsker at se på andres fisk og fiskeoplevelser, siger Mathias.
Desuden er der allerede idag mange sportsfiskere som altid fotograferer sine fisk, så skridtet til et bevægende billede er ikke særlig langt.

Først i verden
Youfish.nu er den første filmhjemmeside i verden som kun er for sportsfiskeri. Den er på engelsk og præcis som på andre filmhjemmesider kan hvem som helst uploade sin film. Derefter bedømmes filmklippet af seerne på en skala fra et til fem.
En film som bliver populær kan meget hurtigt blive spredt over hele verden: præcis som på Youtube, siger Max Gylling.
Men Youtube og de andre store hjemmesider er for store. Ved at lave en hjemmeside kun for klip om sportsfiskeri, skaber vi også et slags forum, hvor sportsfiskere kan mødes. Nogle videoklip kan alle synes er interessante, mens andre film, er man måske nødt til at være sportsfisker for at kunne sætte pris på.
Hjemmesiden åbnede for nylig, men allerede nu er der filmklip fra Tyskland, Spanien, USA og hele Norden.
Det kommer til at tage nogen år at etablere sig, men vores mål er at alle seriøse sportsfiskere i verden med adgang til Internettet skal kende til Youfish.nu, siger Max Gylling.

En seriøs hobby
Endnu drives Youfish.nu helt på hobbybasis, men Max og Mathias satser alligevel stort. Hjemmesiden ligger på en meget kraftig server og lige nu kan Youfish.nu tage imod 20-30 forskellige filmformater, hvor filen må være på max 100 MB. Det kræves ingen specielle kundskaber for at uploade sin film.
- Via 3G kan man til og med uploade en film direkte fra mobiltelefonen. Så bare omkring et minut efter, at du har hevet din livs gedde i land, kan filmen blive set af andre på Youfish.nu, siger Mathias Larsson.
Max og Mathias er dog ikke helt nye på det her område. De driver allerede den svenske hjemmeside Sportfiskeforum.se, som er blevet en af Nordens største hjemmesider for sportsfiskeri med op til 90.000 unikke besøgende per måned.
- Med Youfish.nu vil vi nå endnu længere. Her kan du dele dine fiskeoplevelser med hele verden!


For yderligere information kontakt:
Max Gylling, + 46 70 772 87 87, max@sportfiskeforum.se
Mathias Larsson, + 46 70 471 38 55, mathias@sportfiskeforum.se

Højtopløseligt billede og logo kan hentes på:
www.youfish.nu/youfish.zip

Se mere på:
www.youfish.nu
www.sportfiskeforum.se
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk