Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Skjern Å indtil nu15/06/2007 17:01:34
Siden starten i april og indtil nu (juni måned) må vi sige, at vi har haft en kanonfin sæson i Skjern å. Der fanges jævnligt med fisk og det er både havørred og laks, 90 laks og 71 havørred (kilde: Skjern Å Sammenslutningen), men der har også været mange folk ude ved åen.

Fiskene er hovedsagelig fanget på flue og spin, men vi har også haft en ret høj vandstand i lang tid, så det var et spørgsmål om at fiske dybt nok. Det er jo ikke noget problem med den rette teknik og grejvalg, uanset hvad man fisker med.

De sidste 14 dage er der observeret en del fisk i åen, så der er sandsynligvis et nyt træk på vej op og det er ikke helt forkert ifølge de foregående år. Man plejer at sige omkring grundlovsdag begynder der at ske noget.

I min profil står der, at jeg hører en del historier og det er ikke helt forkert, så her er en af de specielle.

Ude ved åen får han en stor fisk på, men en masse grøde gør at han ikke kan lande hverken op- eller nedstrøms. Så hvad gør man? Ja kan fisken ikke komme til mig, må jeg komme til den, tænker han og hopper i baljen og pløjer sig igennem grøden ud til den.

Fisken må have fået sit livs chok for den drøner for fulde gardiner ind mod bredder med sådan en fart, at den ryger op på land og ligger der og basker med halen.

Fiskeren, han har sine problemer med et dårligt knæ er det ikke sådan lige at komme op igen, så hvad nu?

Lige med et ryger fisken i vandet igen, svømmer ind bagved fiskeren, hvorefter han stille og roligt puffer lidt til den med maven og på den måde får han den ind til land igen, hvor han uden besvær får fisken landet ordentlig - og den var stor! Hvad
det var for en fisk kan jeg ikke huske, men vi var begge enige om, at man har da lov til at være heldig en gang imellem.

Det var alt for denne gang, vi ses derude.

M.V.H.
Keld Andersen
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk