Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Endnu en af Lilleåens kæmper10/09/2007 23:14:40
Peder B. Jeppesen, næstformand i Hinnerup Lystfiskerforening, sørgede her til aften for den bedst mulige optakt til weekendens Gudenåkonkurrence.

For nylig satte Peder ny personlig rekord, da han var ude og vise fiskevandet i Lilleåen nedstrøms Balle Bro frem for et nyt medlem. Havørreden var på ca. 3,5 kg, og dermed Peters hidtil største fra Lilleåen.

Men her til aften lykkedes det ham at distancere sin nye rekord med adskillige længder, da han et stykke opstrøms Balle Bro efter en heftig fight landede en af åens meget flotte kæmper. Og som han senere kunne konstatere bliver wobbleren, han anvendte, nok aldrig til wobbler igen!

Efter en tur forbi bestyrelseskollegaen fra Hadsten Lystfiskeriforening, Poul Erik Jakobsen, som sørgede for at fisken blev fotograferet (billedet er dog ikke et af disse), gik turen til Langå Camping, hvor fisken blev indvejet til månedens konkurrence. 8,08 kg og en længde på 86 cm. Og en meget flot fisk oven i købet.

Et stort tillykke til Peder, der om nogen har slidt i det ved Lilleåen for at få en god fisk på land.

Knæk & Bræk

Steen Lindkvist Nielsen
Hadsten Lystfiskeriforening
http://www.lilleaaen.dk

Flere nyheder

Send din kommentar
simon agerholm
Det er ikke den første store fisk der er taget i Lilleåen i år, og med garanti heller ikke den sidste !! Faktisk er der fanget fisk som er LANGT større for en måneds tid siden.
Ja, det er sgu ikke mig der napper dem -mine fisk kan sagtens være på en stegepande ;-)
Meeen det kan jo være jeg er heldig når jeg tager til Langå Camping for sidste gang i år,, lige inden fredningen ;-)
Steen Lindkvist Nielsen
Hej Simon

Hvis det er den 12,3 kg's havørred, som der gik rygter om for en måneds tid siden, du tænker på, så var det ikke en havørred men en and :-).

Rygtet var sat igang af en fisker (i øvrigt én af mine tidligere chefer), der ville drille sin nabo og fortalte en skrøne om en anden nabo, vel vidende, at så ville det hurtigt rygtes. Hvilket jo viste sig at være ganske korrekt...

Så den største er indtil videre Christian Bøghs havørred på godt 9 kg, som blev fanget i grå zone for et par uger siden.

med venlig hilsen

Steen
simon agerholm
Hej Steen.
Nu færdes jeg jo lidt på rød/grå zone i Lilleåen -og der bliver jo lagt lidt fisk i diverse bagagerum i nattens mulm & mørke ;-) ... Det er næsten altid "turistfisk" der bliver vejet ind på campingpladsen -ihvertfald er det ikke velset når medlemmer sådan render rundt dernede og taler om store,store fisk!! .. Sådan en stor havørred skal jo fanges i mørke, smides i bagagerummet i mørke -og allerhelst fuldstændig mørklægges i det hele taget -Gg- ...

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk