Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
En sæson med Dream Bait18/09/2007 18:15:01
I denne sæson skulle der flere boller i suppen, jeg havde hørt en del om DB og besluttede mig for at give disse nye spændende boilies en chance.

Først og fremmest sværger jeg mest til hjemmerul, så derfor gik jeg mig i kast med at eksperimentere lidt med Dreamy North Atlantic Salmon Flour og North Atlantic Salmon Oil, og kom op med en boilie som jeg har valgt at kalde "Spicy salmon" På min første tur i foråret til et større Jysk vand fik jeg bl.a. en spejler på 4,7kg på denne boilie. Senere fandt jeg det meget effektivt at booste mine fiskemix agn i Salmon oil, ved at coate dem og lade dem trække i køleskabet et døgns tid inden brug.






Opskrift på Spicy Salmon
20% grov semolina
20% Dreamy Atlantic Salmon Flour
10% æggepulver
10% fuldfed sojamel
10% majsmel
10% grov rismel
10% kalve-mælkserstatning
5% hvedemel
5% hvedekim

pr. æg tilsatte jeg
1 spsk. paprika
1 spsk. knust paprika
1 spsk. sø chili pulver
10ml Dreamy North Atlantic Salmon Oil
1 tsk. pure betaine pulver
0,5ml sweetner
lidt salt

Jeg har i igennem hele sæsonen stort set altid fisket med DB på mindst én af mine tackler, og i starten af sæsonen fiskede jeg meget med Strawberry & Squid, Fruity og Pineapple, da det var disse varianter jeg havde mest tiltro til, men jeg må blankt indrømme jeg fangede intet på dem hele foråret, det var kun mine egne Spicy Salmon, og majs boilies der tog fisk. Det kan der være flere grunde til, andre der fiskede med DB kunne jo godt fange fisk på dem. Dette skulle dog ændre sig da jeg noget skeptisk for første gang satte en Monster Crab Dreams på hairet, her fik jeg en fin skæller allerede på den første overnatning, og flere fulgte i løbet af sommeren. Den meget diskrete duft af krabbe, er åbenbart noget de små banditter ikke kan stå for.


Monster Crab gjorde forskellen!
Her i weekenden deltog jeg i DKK's fishin hvor jeg også satsede på Monster Crab på det ene af mine tackler. Dette skulle senere vise sig at blive en klog beslutning.

Mit Monster Crab tackle sejlede jeg ud til en sivskov ca. 225m ude, og lagde en fodring bestående af, fodermajs, tigers og pellets, suppleret med et par freebies..

Efter et kraftigt regnskyl var min makkers bidemelder ved at stå af, og for en sikkerheds skyld, gik jeg over for at tjekke mine. Ligesom jeg skulle til at hive lidt i linen droppede svingeren pludselig. Der var dropback på mit distance tackle. Modhug og et par gode dunk svarede igen ude i dybet. Fighten gik nu stille og roligt uden alt for meget tumult, og 10min senere kunne min makker sikkert nette en gudesmuk spejler, som i øvrigt også blev vinderfisken for største spejler. Bedre start fåes næppe! Herefter fortsatte det gode fiskeri og jeg kunne søndag gøre status med 4 karper på land på hendholdsvis 6.95(ny pr. spejl), 7.0(skæl), 7.85(skæl) og 9.32(ny pr. skæl), alle taget på Monster Crab, mine egne hjemmerul trak desværre nulbon.

Alf Nissen
JyskSpecimen.dk
Flere nyheder

Send din kommentar
Ole Aaslo
@Anders....

Vi ved alle godt du ikke kan lide Dream Bait og jeg synes det er fint du kommer og sige den lille håndfuld boilies du har modtaget ikke lige fangede nogen fisk.... har fisket et par gange i år med DB og ikke oplevet det problem du omtaler ?!?!?! Måske skulle du overveje en bedre opbevaring af dine boilies?
De har nok ikke godt af du tager den med under dynen fordi du elsker at lege med kugler :-)
Mads Hussing
Hej Anders,

Ja, det er nok bare dig der vil fange fisk... For det er der jo ingen andre der vil :-)

Jeg glæder mig over at Alf har fanget en del fisk på dem, også selvom jeg ved at han aldrig kommer til at købe særligt mange, for han ruller selv.

Og Anders, hvis jeg skal være helt ærlig så tror jeg dig ikke over en dørtærskel - du har ikke prøvet Dream Bait seriøst i denne sæson. Du har måske haft en på en gang eller to. Og det er fint med mig, men lad være med at udtale dig som en ekspert når du ikke giver den en chance. Jeg ved at jeg ikke kan bevise at du ikke har brugt dem hele året, men den måde du normalt opfører dig på når ordene Dream Bait står på skærmen så nægter jeg at tro at du har givet kuglerne en seriøs chance.

Mvh
Mads
Ole Aaslo
prøv at komme med noget seriøst og ikke bare det er seriøst, så tager vi dig seriøs - Ellers ikke !!!

Men du kan ikke bygge noget statistisk på 10 boilies i en pose som du har haft liggende i skabet og derefter smidt i vandet... der er meget forskel på vandets surhed og temperaturen.... Hvis dine boilies er helt gennemvåde, så er de nok også tømt for saft og kraft....
Ole Aaslo
jo - der har været fremskridt...

Det er en svær mellemvej i opløselighed- nogle vil jo gerne have en stor opløselighed når de tager en dagstur og andre vil gerne have en boilie som kan ligge 2 -3 dage på spottet 300 meter ud op af en vanskelig snag....

Har bemærket at jeg har en fin lækage ved boilies fisket ca 10-12 timer og har altid agnet om først på aftenen og checket alle agn når jeg vågner for 3 gang der ved 8 tiden senest kl 10. Har ikke oplevet dem som værende hårde eller udsmattede, men 3/4 gennenvæddet.

Men prøv at snak med dem som fisker meget med DB og hør deres mening - mine 3 ture i år er heller ikke nok til jeg kan komme med nogen ekspertviden
Lars Larsen
Tør næsten ikke spørge, men hvor har du din viden omkring alkoholer og andre stoffers opløselighed fra? Der kan være stor forskel på hvordan forskellige stoffer reagerer i surt eller basisk mpljø, ligesom temperaturen også betyder en del. Og jo du har ret når du siger forskelen mellem 283K og 293K ikke er ret meget, men det er immervæk 10grader celsius hvilket er et pænt stort spring når vi snakker opløselighed og damptryk. Det tror jeg du kan få bekræftet af de fleste kemikere og andet godtfolk med bare en smule indsigt i den slags.

Kan godt følge dig med de 12 timer, men foretrækker nu at agnen holder på "saft og kraft" lidt længere end 12 timer, der skulle gerne være lidt tilbage til at lokke karpen når den kommer forbi din fodring efter en lang og mørk nat.

I modsætning til hvad der skrives ovenfor, så mener jeg faktisk at dit første indlæg i denne tråd var seriøst og en slags konstruktiv kritik (tak for det). Du fortæller klart hvad slags boilies du er til, eller rettere at du ikke bryder dig om Dreambait - men sådan er vi heldigvis forskellige.

Du skriver senere i tråden at alle de boilies du har fået tilsendt i vareprøven har været på et hair. Det må betyde at du ikke har fodret med DB eller hvordan? Hvilken type agn har du testet dem op imod pop-up eller synker? Hvad har du fodret med osv.
steen v knudsen
DB boilies er helt ok.
Kan slet ikke genkende den beskrivelse af dem som Anders B.str for.
Jeg har ikke lavet nogen præcis statestik, men faktum er at Monstercrab er den DB bolle, som jeg personligt har haft bedst succes med.
Jeg har fanget ca 60% af mine karper på denne bolle men kun fisket den på 1/3 del af mine tackler.
Men bort set fra det, ja så er der andre boller i suppen fra nu af. Buzz bait. De summer ;-)
Lars Larsen
@ Steen
Er enig i dine betragtninger om DB's monstercrab, selvom jeg har svært ved at vælge mellem den og dreamy mussel.

Buzz bait, eller sagde du Buzz beer (mon bagmanden har set Drew Carey)

@ Anders
Har lige et spørgsmål mere, har du haft DB taklerne liggende på samme hot spot som dine andre takler, og har der evt været et mønster i at det kun er en plads der kører?
steen v knudsen
Jeg mener dem her http://www.carp.de/berichte/2007/08/buzz-baits/index.shtml
Testede dem i weekenden og fik 2 skællere
Lars Jensen
Nå men ANY WAY !!

Jeg vil bare lige rette snoren lidt og sige at Alf har en positiv måde at lave en fangst rapport med godt billed og god historie samt en god ide med at vise sin opskrift !!

om det så er reklame, om det er en god boilies om man kan lide det ene el. det andet ?!?!

det slet ik det det kommer an på !!
Alf har haft en god tur og det vil han dele med os andre og det er vel det, det hele handler om ??!

Vh.

Lars Jensen
steen v knudsen
Selvfølgelig er det et godt billed.
Det er mig som har taget det :-)
Ole Aaslo
@Steen....

Er du ved at skal have nye bidmeldere ?? Har du slidt de andre helt ned med alle de fisk du har fanget i år ??
simon agerholm
Manner, manner, manner..... I får godt nok rodet jer ud i nogle tekniske forklaringer lynhurtigt -det virker jo nærmest som om man skal have læst fysik/kemi på uni for at kunne gøre sig (i eliten) blandt de danske karpefiskere ;-)
Desuden synes jeg det er trist at Anders Bruun hele tiden skal hænges op på at han har skrevet noget negativt om DB.. Prøv dog at at bruge kritikken lidt konstruktivt -måske kan der findes bare ét punkt i det omfattende program som kan gøres bedre,,, man vokser sgu af også at høre på dem som ikke bare klapper én på ryggen ;-)

Det bliver så indadvendt, og utilgængeligt når i hele tiden ophøjer karpefiskeriet til en verden af formler, Ph-værdier, og slet skjulte hentydninger til hvem der har sagt hvad engang i tidernes morgen.. Hvem der har fisket med hvem, og hvis kone der i 1989 sagde hvad en tidlig morgen ved Skanderborg sø ;-) ..

Har i glemt hvad det handler om ? En tidlig morgen hvor tågen letter og solen bryder frem.. Kaffen der damper -fiskene der ikke vil bide.. Men hvor man alligevel kører hjem med et smil på læben, fordi naturen og gode venners selskab har gjort det til en skøn dag !!

Ja, hvad ved jeg ? Jeg er jo kun en stakkels ørredfisker der har forvildet mig herind i Karpekongernes Verden ;-)

Vh. Simon-nultur-Agerholm ;-)

Mads Hussing
@Simon,

Jo, jeg er ved at have glemt hvad det drejer sig om, men det er kun fordi der går alt for længe mellem de ture jeg er afsted på. Jeg skal ud på torsdag, men der lover de regn, regn, regn og så lige 13 sekundmeter vind..... Jeg var dog ude i sidste uge, og det gav også en fin karpe ude i Hove. Det var suverænt vejr om morgenen så jeg gik rundt på skrænten og spottede karper, og fodrede dem med pop-ups. Så helt glemt det har jeg alligevel nok ikke :-)

Anders har brugt mellem 2 og 300 gram DB boilies i år, og derfor mener jeg ikke at han seriøst har givet dem en chance. Og set i lyset af tidligere tiders indlæg, så tager jeg ikke hans kritik særlig konstruktivt, men derimod som endnu en mulighed for Anders til at sige grimme ting om DB. Jeg har meget svært ved at tro at Anders B vil DB noget godt, derfor har jeg så også svært ved at tro at han vil hjælpe DB med at komme med konstruktive kommentarer.

Mvh
Mads
simon agerholm
Hej Mads.
Jeg ved jo at mange af jeres varer er prima kvalitet -jeg leverer dem jo selv til jer -lol-..
OG det var da godt du hyggede dig lidt med fiskeriet i sidste uge -jeg selv har også nogenlunde held med det ;-)

I kommer bare tit til at gøre karpefiskeriet så finurligt med alle de formler og avancerede recepter.. Lidt ligesom de kære fluebindere jeg kender ...

Jeg var inde og se på Langå Campings hjemmeside idag, der er under deres fangstrapporter en lille pige der har nappet en laks på 68cm på orm.... Det er sgu sådan fiskeri starter & slutter ;-) .. Den naive glæde ved at fiske, som jeg tror vi alle nogle gange skal huske på... Istedet for at hidse os unødigt op over kritik, eller for fluepiskeres vedkommende : hjemtag af farvede fisk -lol-..
Jens Uth
Hej Mads Hussing,

Efter at have fulgt med i denne tråd synes jeg det kunne være interessant at rette følgende forespørgsel:

Vi er en flok på 5 gutter, der drager til Holland her den sidste uge i september, vi skal fiske i en privat sø med karper på den gode side af 15kg!

Kunne det være en idé at teste lidt Dreambaitboller i den forbindelse?

Vi kunne jo så skrive en turberetning med fotos af alle vores fisk ;-).

Mail mig evt. på uth@fsma.dk

M.v.h.
Jens fra www.fsma.dk(siden skal helst ses i firefox)
Jesper Pedersen
Så er der gang i børnehaven igen :/

Anyways jeg har faktisk også prøvet det med at bollerne smuldre, men det var kun et enkeltstående tilfælde.

Tillykke med de rigtig fine fisk Alf
Mads Hussing
@ Anders

Og nogle fiskere har haft dem med i Malaysia hvor de har taget 40 ud af 20 maller på boilierne!! Lad os da endelig bare strø om os med udokumenterede hændelser :-) Og ja, det er med vilje at tallene er byttet om, det var bare for at overdrive ekstra...

Vi ved godt at du ikke kan lide hverken undertegnede eller boilierne, og det er fint nok. Og så dukker du op en gang imellem for at lufte dine meninger. Jeg synes du skal tage ud at fiske, det stresser så dejligt af, og de fleste bliver mere rare af det. Det kunne være at det også kunne overgå dig.

Vi er enige om at Michael er god til at lave boilies - han ved virkelig meget om det, og har igennem mange år gjort et stort stykke arbejde for at finde de rigtige formler.

Mads Hussing
@Jens,

Boilierne er temmelig godt testede og bliver fisket meget med, så en testtur er der ikke den store grund til. Det lyder ellers temmelig spændende den sø I skal ned at besøge.

Men lad os da tage en snak, det kan jo være at vi har så stort et udvalg at vi er attraktive at handle hos :-) Der er vist ikke andre der har tre 20 fods containere fyldt med foder, boilies, pellets og partikelagn.....!

Mvh
Mads
Mads Hussing
@Anders

Jeg har min seneste uddannelse fra Aalborg Universitet, så jeg ved at hvis man skal lave statistikker skal man have en mulighed for at sammenligne resultater, og da det er umuligt inden for fiskeri har jeg naturligvis ikke lavet statistikker om det. Men det er klart at en lille knægt ikke aner meget om det. Desuden - for nu at citere en tidligere statsmand - så stoler jeg kun på statistik jeg selv har manipuleret med :-)

"Formel" er naturligvis et andet ord for opskrift - lær dansk inden du prøver at rette andre! Der viser du virkelig at du er en sølle lille dreng der prøver at finde splinten i de andres øjne, uden at kunne se bjælken i dit eget...

Hvis jeg får nogle konstruktive oplæg, så kan jeg sagtens komme med konstruktive svar. Hvis jeg møder latterlig kritik der bliver gentaget og gentaget i det uendelige, så er jeg knap så konstruktiv. Og jeg mener ikke der er for fem øre konstruktivt i dine indlæg.

Mvh
Mads
Mads Hussing
Nej Anders,

Det var ikke konstruktiv kritik du kom med først i tråden. Du har brugt 2-300 gram DB boilies i år, og det vil du konkludere en masse ud fra. Så nej, du så endnu en mulighed for at sige grimme ting om DB. Men det siger så nok en del om din livsfilosofi at du sagtens kan udtale dig en hel masse om noget du ikke har de store erfaringer med.

Og nej igen, jeg droppede ikke ud efter et år i Aalborg. Igen prøver du på at gøre mig til grin, men det er kun endnu et bevis på at du er en stakkel der ikke udretter noget selv, eller tager nogle initiativer, men udelukkende bruger din sølle tilværelse på at genere andre der tager nogle chancer og stikker næsen lidt frem. Du vil prøve at lege lidt med de store drenge, men du gør dig selv så meget til grin fordi du er så uvidende og naiv.

Der står da meget om formler i de matematikbøger jeg havde, og det havde da ikke noget med molekyler at gøre. Jeg er mere end sikker på at man sagtens kan bruge ordet formel i andre sammenhænge end specifikt om molekyler. Selv Undervisningsministeriet bruger da ordet formel i forbindelse med matematik... På Wikipedia står der blandt andet:

"Ordet formel har flere betydninger eller specialiseringer, men er overordnet en formél opskrift". Man skal da være mere end almindelig idiotisk ordkløver for at slå ned på det ord. Alle ved hvad jeg mener, og kom nu videre og se om der er andre der tager dine latterlige provokationer alvorligt.

Jeg bliver bare irriteret når du skriver om noget du ikke aner ikke en skid om, og om noget hvor du er helt ny i og ikke har meget erfaring. Og hvor jeg slet ikke er i tvivl om dine motiver om at prøve at ødelægge så meget som muligt. Jeg synes bare det er latterligt, og forstår ikke hvorfor du har de motiver.

Mvh
Mads
Mads Hussing
Du har hørt forkert hvis det er det du har hørt i et af mine TV-programmer. Jeg mangler specialet for at kunne kalde mig selv cand.scient.adm, så man kan sige at jeg er droppet ud et halvt år før slutningen, men efter 4½ års studier. Jeg blev dog bachelor :-) Det er heller ikke rigtigt at jeg mistede interessen, for det er meget spændende. Men jeg har fået andre udfordringer her i livet, hvor jeg desværre ikke kan tage et halvt eller helt år ud af kalenderen til at blive færdig.

At du konkluderer ud fra en meget lille indsamling af empiri synes jeg ikke gør det særlig kvalificeret. Og at du gør det med andre mærker også synes jeg stadig ikke gør det særlig kvalificeret.

Jeg kan sagtens nævne flere motiver, men jeg synes at de er oplagte. Og det burde selv du kunne se... Også i den forbindelse virker du uvidende og naiv, og med meget lidt erfaring i det du bevæger dig ud i.

Din sandhed er heldigvis ikke den samme som de fleste andre mennesker :-) Og jeg sluger ikke noget du kommer med.....!!

Mvh
Mads
morten schultz
damn anders.. tsk tsk tsk ..
at du gider blive ved mand.. brækekr du dig ikke over dig selv?
har du virkelig intet liv overhovdet??

det da fantastisk at du ikke har noget indhold i din hverdag overhovdet ..

kæftttt hvor er du et trist individ... hop dog i kalkgraven

mvh morten

p.s ikke pisse konstruktivt men nu ville jeg lige ud med lidt damp inden jeg steamer helt over.. sorry
morten schultz
hej anders..

takker for din respons lige nøjagtig det jeg havde regnet med fra din side når jeg kommer med noget konstruktivt så drejer du samtalen væk med en intet sigende kommentar..

ja ja..

nedtur og være så latterlig siger jeg bare.
morten schultz
når det syntes du ikke?? syntes ellers det er præcis lige så konstruktivt som alt det du prøver på og komme ud med ang db...

må helere lige gøre helt klart at jeg ikke fisker med hverken mads eller for den sags skyld med db syntes bare ikke dine indlæg ang de emner giver mening.

gad godt vide hvorfor du er så befibbet på og finde noget smuds.. er det så du sover bedre ??

men ok.. fred være med det..

ønsker dig held og lykke anders.. både med din udvikling men os med dine projekter.

vh morten
Lars Larsen
@ Anders
Lige et spørgsmål mere herfra (eller er det en gentagelse?)

Du skriver at du har brugt DB meget og på samme måde som du har brugt de boilies du har testet dem op imod. Samtidig nævner du at du kun har brugt DB som krogagn (de har alle været på et hair), gælder det også de andre agn? Hvis ja, hvad har du så fodret med før og under fiskeriet? Går lidt udfra at du ikke konsekvent fisker single hookbaits, uden nogen form for fodring på alle dine ture?

Hvis du kun har fodret med de andre agn og ikke med DB, så kan man vel ikke ligefrem sige at du har brugt dem på samme måde?

Jeg har eksempler på det du spørger til vedr DB kontra andre mærker, ligesom andre sikkert kan komme op med eksempler på det modsatte. Jeg har dog ikke nogle data der kan bruges til at konkludere at DB er det eneste der dur........... og det tror jeg heller ikke du vil kunne finde om de andre mærker.

Jeg har været med længe og har været en lang tur rundt med hjemmerul og forskellige mærker af færdigboilies, og er nået frem til at nogle boilies er bedre end andre (gælder alle typer). Både hvad angår konsistens og evnen til at fange fisk.

Jeg bruger som du sikkert ved DB nu og det er der en ganske god grund til, nemlig at jeg har fanget godt på dem ligesiden jeg startede med at bruge dem. I starten blev de fisket sammen med andre mærker (og hjemmerul), og hovedparten af mine fisk på de ture blev fanget på DB. Om det er et tilfælde, eller om DB bare er så meget bedre skal jeg ikke kunne sige men jeg står gerne ved at jeg mener at DB er en god boilie og at jeg stortset ikke bruger andet nu.

Jeg bruger DB fordi de fanger fisk og jeg godt kan lide den struktur de har, altså en god boilie set med mine briller. Udover det så gider jeg ikke bruge min sparsomme fritid på at rulle selv, tid brugt i køkkenet er spildt fisketid..........






Lars Larsen
@ Anders
Forstod det ikke helt, derfor jeg stillede spørgsmål. Men er da glad for at vi har fået opklaret hvordan du har brugt boilierne.
Er stadig nysgerrrig efter at vide hvad du har fodret med før og under fiskeriet.
Lars Larsen
@ Anders
Altså single hookbaits helt uden fodring før og under fiskeriet?
simon agerholm
Det bliver vidst en laaaaaang vinter her på Fiskemagasinet.dk !!!
Allerede her hvor karpefiskeriet (vel ?) er ved at slutte for i år, begynder mudderkastningen, beskyldningerne, snakken om fiskeflytninger osv. osv. osv.......
Det minder mig alt for meget om, når snakken går blandt fedtfinnefiskere, om farvede fisk eller mistænkelige nedgængere....

Det ender ganske enkelt med at ingen gider se på siden længere... Personligt er min egen grænse nået..

Samtidig synes jeg at "dem som er noget ved musikken" burde holde sig for gode til at hoppe med på vognen,, lad dog brokkehovederne hælde vand ud af ørene så tosset de vil !!

Netop ved at kunne ignorere den slags, og de personlige angreb, viser man sin klasse !!

En elefant skal da ikke føle sig truet af en lillebitte mus ;-)

Og det sidste var på ingen måde ment som en hentydning til nogens kropsvægt eller lignende ... Bare så det ikke bliver misforstået ;-)

Prøv dog at se hvad den her tråd startede med.. En fin fangstrapport -nu ødelagt af evindeligt ævl & kævl... Det er fandme for dårligt,, man gider jo ikke sende noget ind til den her side, når det snart sagt hver eneste gang ender ud i personfnidder...
Rasmus Kruse
hey simon, du har sku fat i noget der. det er absolut ikke spændene at læse om alt det lort der kommer fra nogle.. skriv dog noget positivt... noget der er værd at bruge tid på at læse... eller sende indlæg til. det er sku lidt sjovere..
Mads Hussing
Det sidste har du ret i Simon, jeg har desværre hørt alt for mange sige at de ikke har lagt deres rapport på fordi der er et par idioter der absolut skal komme med deres tåbelige og negative kommentarer....

Og så kan jeg godt følge dig langt hen ad vejen af at man bare skal lade folk komme med alle deres latterlige kommentarer og være for god til at gå ind i en debat med dem når de ikke gør noget konstruktivt. Jeg synes nu også at det er forfriskende at du her har en producent, grejhandler og hvad jeg ellers er, der kommenterer og diskuterer i stedet for de meget lukkede firmaer hvor du som privatperson intet får ud af at henvende dig. Men det kan da godt være at jeg bare skal lade de, heldigvis MEGET få tumper skrive hvad de vil og så må jeg ignorere hvad de kommer med. Ligegyldigt hvor meget de gerne vil skade undertegnede eller min virksomhed.

Mvh
Mads
morten schultz
ja er os enig med dig simon..

desværre fik jeg lige en smeltning igår blev bare træt af anders.. men okay ved sgu godt bedre end og synke ned til det nieavu os.

Hva Mads.. skulle der ikke laves et rum herinde hvor man kan skrive nogen artikler til?
Martin Olsen
Har fuldt med på mange af de tråde som er lavet her inde det sidste stykke tid.

Forstår bare ikke mange af jer at gider blive ved med at svare på alle de angreb "Anders" spiller ud med hver gang, lad dog være med at svare ham!

Han er jo tilsyneladende ikke klogere.


Mvh. Martin Olsen.
Ole Aaslo
@lsen....

Jo, jeg har også valgt at ikke at kommentere mere på indlæg fra Anders B mere, med mindre de indgår i en 100 % saglig debat - Hele vejen igennem !!!

@Simon...
jeg synes lige du har sagt til mig at man ikke skal dele sin viden og jeg ikke må fortælle nogen om dine fangster til fælles klubmedlemmer. Men så synes jeg måske du skulle lade være med at nævne "mine" karper herinde :-(
Det er lidt malplaceret at sige du ikke gider mudderkastning, når du selv deltager som bedrevidende med hvad og hvordan karpefiskere og karpefiskeri er...
simon agerholm
Ole : Jeg har blot sagt, at "sofafiskerne",altså dem der placerer deres fiskeri efter andres fangster, ikke skal regne med at få noget forærende af mig.. De gæster jeg har haft med som potentielle medlemmer, nede ved vores fælles å, har fået ethvert "guldkorn" jeg ligger inde med ,-)
Og de har fanget fisk..
Hvis du tror jeg "beskylder" dig for at rende med sladder, så tager du fejl.
At jeg har nævnt nogle karper, skal jeg undlade at gøre igen, det var nu også i et humoristisk indlæg ;-)..
Sidst : Det er ikke mudderkastning, når jeg skriver at jeg ikke synes det tjener den her side ret godt, at snart 80 % af indholdet er ævl&kævl,,, det er ganske enkelt hvad jeg kan se og læse..
Jeg er på ingen måde bedrevidene, jeg har bare øjne, og kan se at de debatter der kører herinde for tiden -ikke bare skræmmer nye brugere som mig selv langt væk, men også får de gamle til at trække sig i andre retninger.. Du er altid velkommen til at sende mig en mail, eller ringe til mig hvis du mener jeg har trådt dig over tæerne -jeg deltager IKKE i en personlig diskussion i et åbent forum, netop af de grunde jeg har nævnt i mine tidligere indlæg..
Ole Aaslo
@Anders

Jeg ved godt jeg lovede at ignorer dig.... Men du mener ved ikke seriøst at du ikke kan se det er et angreb på Mads og DB ?

Kan åbentbart for stå at Oddershede støber dine kugler eller ruller dine boller - kald det hvad du vil... Michael er ikke bandlyst fra dette forum og har han nogen spørgsmål som han gerne vil have besvaret, så er han velkommen til at deltage med disse.... Troede bare på brdr Jensen/Oddershede at de tog afstand fra din angreb om tyveri af DB eller hvad du kalder.... Men hvis DB er noget lort, burde du så ikke takke Mads for han tog det hele på hans skuldre ???????

Ole
Mads Hussing
@Anders

Stort set alt du har skrevet er et angreb på undertegnede og Dream Bait. Vi ved efterhånden godt at du ikke kan lide hverken mig eller boilierne, og derfor prøver du at skjule nogle angreb under dække af at være konstruktiv. Jeg tror ikke på at du er ude på at hjælpe os, snarere tværtimod. Så jeg mener at stort set det hele har været et angreb. Og det er jo sjovt at din sandhed ligger langt fra andres sandhed om produkterne, så kom ikke igen og sig at sandheden gør ondt. For herinde ser det ud til at de flestes sandheder faktisk ikke er så skidt endda.....!

Så kom jeg til at tænke på at du nedgjorde Wikipedia, fordi du påstår at det er skrevet af gymnasieelever. (Vi er ikke enige om at det er skrevet af gymnasieelever, men sådan er det). Og dermed siger du vel at man ikke skal tage for gode varer hvad dem der går på gymnasiet siger og skriver...??? Det gælder vel også for dem der går på Teknisk Gymnasium...??? Man kan ikke stole på at de skriver det rigtige, og der er vi for en gangs skyld sgu enige :-)

Mvh
Mads
Ole Aaslo
@Anders

Hvis Oddershede levere krogagn til dig, så spørg dog ham.. Kan burde jo kende hele historien...

Jo - du skal have den ros at have startet positivt som sådan, men du holder desværre ikke stilen, men vælger at falde tilbage på tidligere negativ indlæg.
Dette klæder dig ikke, desværre

Mvh
Ole
Mads Hussing
@Ole,

Jeg mener ikke at Anders starter positivt - det er fra starten et angreb, og der er intet konstruktivt i det. Min opfattelse af konstruktivt er at vedkommende vil hjælpe, og det tror jeg overhovedet ikke på at Anders B gerne vil. Han vil bare irritere og genere, og det er han også rigtig god til.
Ole Aaslo
@Anders
Jeg forventer at I bliver enige om at være uenige... Derudover hold jer langt væk fra hinanden :-)

Ellers må vi til at indføre bødekasser for mudderkastning... Det kunne måske give undertegnede en udenlandstur i 14 dage *SS*

Nu vil jeg i det mindste prøve at række hånden frem og sige, at hvis du ellers ikke angriber Mads eller DB, så jeg jeg være den første til at lade være med at bide hoved af dig herinde ;-)

@Mads.... Det burde du kunne efterleve :-)
Mads Hussing
@Anders

Jeg opfattede det du skrev som meget snævertsynet generaliserende, og det er det jeg kører videre på. Og det her er faktisk den virkelig verden, hvis ikke du har opdaget det. Det her er ikke en leg, og jeg er ked af hvis du opfatter det sådan.

Og du kender jo godt historien om Dream Bait, du har endda fortalt den flere gange herinde. Ihvertfald din sandhed vedrørende Dream Bait, men hvis det er trukket tilbage er jeg da glad. Jeg synes det er alletiders hvis du nu anerkender at der er minimum to sider af en sag, og at du nu regner med at det er mig der sidder inde med den store forkromede sandhed.
Mads Hussing
@Ole,

Dit indlæg var ikke kommet frem da jeg sendte mit seneste svar :-)

Men jeg er fuldstændig enig - hvis ingen angreb på mig eller virksomheden, så angriber jeg heller ikke.

Og jeg er ihvertfald uenig med Anders, og jeg regner med at Anders er uenig med mig. Og jeg tror ikke vi når meget længere, og hvis vi kan blive enige om det er det fint for mig.

Mvh
Mads
Ole Aaslo
Så er bolden i dine hænder Anders....

Så må godt råbe svin af Mads en gang mere... men nu må du så være med til opretholde freden herinde... Vi er nu alle vidner på denne fredspibe...!!

Nej, ved du hva .... Jeg klar lige den med mads! Mads du er en kælling! Skal vi så ikke være enige om stillingen nu er 0-0 og tavlen ren ?

Ole
John Sørensen
Er helt enig med Simon..

Jeg prøvede at komme med en hentydning til Mads og Ole i mit sidste indlæg hvor jeg skrev at de "snakkede for deres syge moster" Det var ment som en slet skjult hentydning til at man ikke behøver give igen hver gang der er en der stikker næsen lidt frem.
Det er ligesom om at hver gang der er en der siger noget der ikke passer ind i Jeres kram, så starter i op begge 2 og så vælter indlæggende ind på skift fra jer 2 for at få personen ned på jorden igen.

Hvorfor ikke bare en gang i mellem lade folk have deres meninger uden at i skal have det sidste ord.
Det virker som om i leger med som 2 frække skoledrenge.

Hvis det er den vej i vil gå så skal i også være klar over at det giver nogle øretæver en gang i mellem, og at de personer som ikke gider læse om det, stille og roligt forsvinder igen.

Nu for jeg sikkert også en på ørerne for at have skrevet dette.
Men i må ihvertfald gerne få det sidste ord for min skyld.

Jeg vil lige pointere at dette ikke skal betragtes som noget angreb overhovedet.

Ole Aaslo
@John

Vi prøver jo at stoppe disse muderkastninger ved at række hånden frem... hvis du ellers læser de sidste indlæg fra bl.a. min side....

@Anders...
Du får ikke noget ud af Mads eller undretegnede... men du svarede ikke på om vi skal henlægge disse debatter ?
Dimitri Hardorff
Til Alf - Rigtig fin fisk og beretning.

Det med olien har jeg ikke prøvet, men det skal helt klart prøves når vandet bliver varmt igen.

Selv har jeg haft stor succes med at booste min agn i Carpmino i tre dage før jeg skal ud.
John Sørensen
@ Ole

Det er rigtigt. Det er også god stil :)

Men jeg mener bare ikke det behøver at komme så langt, før man begynder at mane til besindighed.

Det kan jo også være at der om 1 time er en ny person der skriver "Dream-bait duer ikke" eller "Ole Aaslo er dum"
"Mads stjæler fisk" eller hvad ved jeg.
Der vil altid være nogle der skriver noget crap for at starte en debat eller ordleg, eller hvad man nogle gange skal kalde det..
Jeg mener bare at i burde holde jer for gode til at køre med på den hver gang.
Mads Hussing
@John,

Jeg er meget enig i at man ikke skal angribe nogen, bare fordi de stikker næsen lidt frem. Det har jeg hele tiden sagt, og da jeg har stukket min næse frem siden cirka 1992 så er jeg blevet angrebet rigtig mange gange. Og senest i denne debat, hvor jeg igen ikke kunne holde min kæft. Men det er nu en del af min nye politik - jeg gider ikke finde mig i stiltiende at blive angrebet. Det har jeg gjort i alt for mange år, og hvis nogen angriber mig så bukker jeg ikke og siger undskyld, men giver på en saglig måde tilbage.

Det sjove, eller tragiske, er jo at der er flere besøgende de dage hvor persondebatterne raser. Det skaber altså flere besøgende på kort sigt - at så nogen skulle gå helt væk fra siden fordi der en gang hver tredje måned er en lidt heftig debat, virker på mig lidt mærkeligt.

Mvh
Mads
Mads Hussing
@ John,

Hvis der er nogen der skriver sådan om en time, så vil jeg kommentere det. Som jeg skriver, sådan er min nye politik. Jeg bukker ikke og takker hvis nogen siger nogle grimme ting om mig. Jeg kunne naturligvis også gøre som andre steder hvor der er lukket for al kritik. Så ser du ikke disse debatter, fordi de bliver censureret væk. Er det bedre end at jeg tager debatten?

I øvrigt kunne jeg sagtens finde på inden for den næste time at skrive at Ole A er dum, men det ved han godt jeg mener så det er der næsten ingen grund til :-)

Mvh
Mads
Lars Larsen
@ Anders
Interessant at du mener at have hørt min version om DB. Det eneste jeg har udtatlt mig om i den forbindelse er min tilknytning som testfisker, og hvordan jeg er blevet det.
Alt hvad der vedrører Oddershedes afgang og Mads overtagelse har jeg ikke udtalt mig om nogle steder.

Lars
simon agerholm
Ahhh... SÅ blev det fyraften = nu er det tid til en fisketur ;-)
Det klarer tankerne, og hvem ved ? MÅSKE fanger jeg en lillebitte fisk,,,men det er nu ikke det vigtigste..

Jeg forstår godt at Mads har sværere end os andre ved at tage imod ævl&kævl,,, det er jo trods alt hans levebrød vi taler om.. Vi andre er jo bare amatører -og jeg er endda kun ørredfisker ;-)

Min holdning er blot at man skal holde sig til at skrive, hvad man mener man kan tillade sig at sige ude i den virkelige verden.. Uden at det ender i øretæver !

God weekend -og prøv nu at komme ud med snøren ;-)

Vh. Simon
Lars Larsen
@ Simon
Lige over med den gode weekend:-)
Skal nok se at komme ud med snøren, venter bare på at det bliiver fyraften så jeg kan komme hjem og få bilen fyldt op med grej.
Lars Larsen
@ Anders
Måske lidt i den retning, men intet omkring firmaet og dets tilblivelse mv. Men nk om det.

Lars
John Sørensen
Ja god weekend til alle :)
Ole Aaslo
Skal på jagt med bøssevennerene :-)
PS: Tyvfiskeri i andemosen kan derfor ikke anbefales... men Mads, kig ned *GG*
Ole Aaslo
ja - god weekend...
Synd vi er nogen som skal jobbe hele weekenden
Mads Hussing
God weekend også herfra! Jeg tror jeg jeg tager fri i weekenden, og tager ud at ser nogle af de lokale hold spille fodbold, håndbold og bordtennis :-) Det er noget med artikler til Hillerød Posten og sådan noget...

Der er dog åbent i Hove i weekenden selvom jeg ikke lige er der...!

Mvh
Mads
Mads Hussing
Jeg kan forstå at du kun kender en meget lille bitte flig af historien, og du ved jo også nok at jeg ikke gider at diskutere det. Så jeg ved ikke hvad du vil have ud af at skrive det du gør. Og du bestemmer ikke om det skal opfattes negativt af nogen, det skal hver især nok selv afgøre. Og jeg tager det negativt, fordi du beskriver noget fra en side, og du godt ved jeg ikke gider at forklare dig sagens rette sammenhæng.

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk