Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Ny Van Den Eynde-distributør i Danmark13/12/2007 12:25:29
Pressemeddelelse fra DreamBait.com

Dream Bait har fra dags dato købt alle Dan Baits rettigheder til at sælge de verdensberømte Van Den Eynde-produkter i Danmark. Van Den Eynde er kendt for sit forfoder af meget høj kvalitet og det har været på det danske marked i årtier. Udover forfoder har Van Den Eynde en lang række af andre produkter til mede- og karpefiskere.

Niels Larsen, bedre kendt som Mede-Niels har i de seneste mange år stået for distributionen af Van Den Eynde i Danmark, men har nu valgt at afhænde den del af forretningen til Dream Bait. Mede-Niels vil fortsætte med at sælge orm, maddiker og lignende til hele Norden.

Udover Van Den Eynde, vil også Wielcos produkter ikke længere blive solgt af Mede-Niels, men overgår til Dream Bait.

Overdragelsen er kommet i stand efter en henvendelse fra Mede-Niels til Dream Bait, og efter en meget kort forhandling, hvor der var stor forståelse mellem de to parter var aftalen en realitet.

?Det er en meget stor dag og vi er glade for aftalen,? siger Michael Farnø der er medejer af Dream Bait og fortsætter:

?Mede-Niels har været en institution i dansk medefiskeri og det er en ære at tage over efter ham. Vi har stor forståelse for at Niels vil koncentrere sig om de orme som nu han skal distribuere til hele Norden.?

Billedet er af Michael Farnø (tv) og Mede-Niels (th) ved overdragelsen onsdag den 12. december 2007 hos Mede-Niels i Grindsted.


Om Dream Bait:
Danske Dream Bait er et firma der både får egne agn og produkter produceret selv, men samtidig er paraplyen og grossistledet for det mest omfattende og ambitiøse forfoderlager i Danmark. Vi har foreløbig udvalgt Dynamite Baits, Van Den Eynde, Wielco og Carpzoom som vi importerer og ligger på lager med i Hove.

Derudover har vi også grej fra det store Hollandske firma Ultimate International, der har alt inden for specimenfiskeri. Det er både karpe-, mede-, gedde-, og mallegrej der føres af Ultimate.
Flere nyheder

Send din kommentar
Lars Larsen
Interessant nyhed.
Kommer nogle af de andre spændende produkter fra mvde på markedet?

Mads Hussing
Hvilke tænker du på?
Lars Larsen
Udover det foder han normalt er kendt for, så er der jo også en serie af tilsætninger til boilies som måske kunne være interessant for hjemmetrillere?
Eller måske hans færdigboller? Selvom jeg ikke mener at der er behov for disse, men nogle vil måske have et alternativ mere?
Mads Hussing
Vi har allerede nu alt hans boiliemix, og en masse flavours, koncentrater og andre sjove ting. Så kom forbi og kig på sagerne!
Mads Hussing
Du kan se en del ting her - og klart det meste er hjemme:

http://dreambait.dk/index.asp?action=child&id=401

Mvh
Mads

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk