Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Fiskemagasinet 116 online nu17/03/2008 20:52:34
I dette program skal vi til Mexico for at følge Nikolaj Hjorth på eventyr, og hvor der bliver fanget store og flotte fisk. Vi skal også til Lystfiskersøen Skyggehale Put & Take, hvor vi skal tale med ejeren Jens Jørgen Jensen om søen og faciliteterne. Til sidst tager vi igen med Nikol Hjorth og TEAM SVINET til Norge for at fiske efter helleflynder, rødfisk, torsk, sej og meget andet godt. Der er virkelig smæk for skillingen i dette afsnit af Fiskemagasinet.

Se hele programmet her
http://www.fisketv.dk/index.php?id=117
Flere nyheder

Send din kommentar
b nielsen

Skrækkelig udsendelse i dag den 16.3. Først ser vi et klip fra Skyggehale Put og Take, hvor man tydeligt viser, at man ikke har den ringeste respekt for fiskeri eller fisk i øvrigt. Her lader man med stolthed en flok børn pande fiskene ned med det ene skæve slag efter det andet. De døde vist til sidst.Rigtigt flot..... Dernæst så vi et par glatnakker på en båd i Norge, der ligeledes udviste en fantastik respekt for både fisk og fiskeri. plat og primitiv sprog og tilsat konstant pinlig ho ho latter. Glade for sig selv var de i hvert tilfælde.... "stik lortet..." rigtig flotte repræsentanter for dansk fiskeri.......
Måske mangler dk 4 emner????????? Der er jo masser af mennsker i DK, der tager fiskeri alvorligt og udviser respekt for fiskene, hvorfor skal vi så se sådan en gang gejl.
Mads Hussing
Hej "b nielsen",

Jeg glæder mig over at du ser programmet og har en holdning til det. Og jeg håber at du måske selv vil være konstruktiv i fremtiden, og du er meget velkommen til at komme med ideer. Du er også velkommen til selv at optage noget video, og så kan vi se om det kan bruges.

Men noget siger mig at du ikke har set det første i udsendelsen, for det med Skyggehale var det midterste indslag. Der var en del fra Mexico inden indslaget fra Skyggehale.

Men du og andre kan jo gense programmet på linket i nyheden :-)

Mvh
Mads

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk