Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Snart tilmelding til Bornholm Trolling Masters26/11/2008 10:49:25
Vi er blevet gjort opmærksomme på, at der har været en unøjagtighed i reglerne, som kunne misforstås. Alle fisk over 12 kg skal meldes ind pr. telefon i forbindelse med fangsten. Det er et krav, som skal holdes for at få præmie. Men hvad nu hvis dagens største fisk kun er 10 kg. Skal man så ringe ind? Svaret er nej. Hvis det var tilfældet, så skulle alle jo ringe ind hele tiden med alle fangster. Det er kun hvis fisken er over 12 kg, og den ikke er meldt ind, at man ikke kan få præmie. Det er nemlig de store fisk, vi er interesseret i at få meldinger om. Det er blevet præciseret i de regler, som ligger på hjemmesiden (www.tv2bornholm.dk/trolling), og som bliver udsendt sammen med informationsmaterialet til alle cirka to uger før inden konkurrencen.

Fiskeri i udenlandsk farvand
Det er tilladt at fiske uden for dansk farvand. Man skal bare sikre, at man overholder de nationale regler for fiskeriet. Det vil sige, at man f.x. køber en fiskelicens, hvis man tager til Tyskland. Det kommer også til at fremgå af det informati-onsmateriale, som vi udsender til alle tilmeldte. Her bliver det blot skrevet for at fastslå, at reg-lerne netop ikke forbyder fiskeri i uden for dansk farvand. Derfor er det tilladt.

Mad på havnen
Som noget nyt bliver det muligt at købe madpak-ker, som leveres frisksmurte om morgenen. De skal bestilles og betales aftenen før. 4 halve (ikke højtbelagt) koster 25 kroner, men det er tilladt at købe mere end en pakke. Pølsevognen kommer på havnen allerede fra mandag aften og har åbent fra kl. 17.00 til kl. 20.00. Den succesfulde brunch, som havde premiere i år, fortsætter. Der er brunch onsdag den 29. fra kl. 9.00 til kl. 11.00, som i år skal den bestilles på forhånd sammen med tilmeldingen til selve konkurrencen. Den kommer til at koste 70 kr. Brunchen består af røræg, pølser, bacon, ost, marmelade, hambur-gerryg, rullepølse, leverpostej, rugbrød, lyst brød, smør, juice, kaffe og te. Spørg gæsterne fra i år om kvaliteten af det måltid!

De efterfølgende dage er der morgenmad. Fra kl. 6.00 til kl. 7.00 kan købes morgenmad som består af 2 slags brød, ost, marmelade, pålæg, juice, kaffe/the til 40 kr. Den varme mad om aftenen fortsætter. Fra kl. 17.30: dagens varme ret 75 kr., samt grillmenu 85 kr. Dagens ret skal senest bestilles og betales om morgenen boderne på havnen. Her far I en bon, som skal afleveres, når I henter jeres mad. Som I alle årene, er det frivillige fra lokale foreninger, der står bag maden. Hele overskuddet fra maden går til deres arbejde med blandt andet børne-idræt. Det gælder også den første dags brunch, hvor vi ganske vist opkræver pengene i forbindelse med tilmeldingen, men de sendes videre til Tejn.

Tilmelding til 2009
Tilmeldingen til Trolling Master Bornholm åbner mandag den 8. december kl. 08.00 om morgenen. Som alle tidligere år kan det kun ske på vores hjemmeside:

www.tv2bornholm.dk/trolling

Prisen for deltagelse vil for 3. år i træk være uændret. Det betyder, at det koster 750 kr. for en båd incl. skipper og 150 kr. for hvert efterfølgende besætningsmedlem.

Fiskeriet omkring Bornholm
Det har været præget af mange dage med blæst, som har gjort det umuligt at være på vandet. I de få huller, der har været, er der fanget laks på 6 til 10 kg, så laksen er begyndt at komme tilbage til farvandet omkring Bornholm.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk