Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Omtale af Galetea HR12/03/2009 19:57:25
Galetea HR er udstyret med en stærk og blød bremse bag på hjulet. Denne bremse har været testet intensivt, og den har virket perfekt. Bremsen giver en god jævn og stabil bremse ved lange og hårde udløb, samtidig med at den er yderst følsom. Ligesom Galetea CD er dette hjulet udstyret med en aluminiumskrop der giver en væsentligt forbedret præstation.

Aluminiumsspole
Aluminimskrop
Ekstraspole af aluminium
7 rustfrie kuglelejer
Instant anti-reverse
Perfekt lineoplæg
Stærk, lækker og nemt justerbar bagbremse
Aluminiumshåndtag med blød knob
10 års garanti



Lidt om Viva:
Viva har været tre år på det skandinaviske marked, og er respekteret og anerkendt som et af de vigtigste og mest innovative mærker på markedet. Viva begyndte i år 2000 at producere fiskehjul, og allerede nu beskæftiger firmaet ikke færre end 250 medarbejdere på deres højteknologiske fakbrik. Viva-hjulene finder du på hylderne i langt de fleste skandinaviske butikker.

Fra biler til fiskehjul
Viva har en stærk baggrund inden for bilbranchen. Reservedele til bilindustrien er solgt på det europæiske marked i mange år, så der er faktisk en chance for at du allerede nu ejer et Viva-produkt uden at vide det! Overgangen fra bildele til fiskehjul gik smertefrit, og den viden og ekspertise der skulle til for at lave de fineste mekaniske dele til biler, er blevet brugt til at skabe de bedst mulige hjul. Hjulet præsterer fantastisk, lineoplægget er perfekt og hele vejen igennem er hjulene af høj kvalitet og har en lang holdbarhed.

Produktionen
Når de vitale dele af hjulet er produceret, går det gennem en streng kontrol, og derefter til en række overfladebehandlinger der øger hjulets styrke og holdbarhed. I den tidlige del af produktionen, bliver de færdige dele testet igennem. Styrke, lineoplæg og vibrationer bliver undersøgt. Til sidst bliver hver enkelt del gået manuelt igennem, og har dele har været i menneskehænder før det bliver endelig godkendt. Viva er den eneste producent af fiskehjul der giver 10 års garanti på deres produkter.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk