Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Hvordan bliver Fiskemagasinet.dk bedre?16/03/2009 15:01:09
Nu har du muligheden for at påvirke retningen på Fiskemagasinet.dk. Jeg er altid åben over for input til hvordan siden kan gøres bedre.





Skal der laves månedlige konkurrencer?

Skal Fiskecuppen genoplives?

Hvordan kommer der flere fangstrapporter på siden?

Skal der længere og mere forklarende artikler på siden?

Hvad med beskrivelser af fiskepladser?

Er der nogle nyheder der mangler?

Skal der skrives mere om fiskegrej?

Skal Fiskemagasinet arrangere fisketure til kysten, P&T eller på havet?

Masser af spørgsmål og jeg håber på en god, positiv og konstruktiv dialog med alle sidens brugere. Uden jer var der intet Fiskemagasinet.dk, og derfor skal siden selvfølgelig afspejle jeres ønsker.
Flere nyheder

Send din kommentar
simon agerholm
Hej Mads,

Du kunne starte med at fjerne den annonce øverst oppe fra protackle - de sælger slet ikke den Fenwickstang til den pris !!

Desuden kan man stadig klikke sig ind på Fiskecuppen (som ikke eksisterer) - hvorefter man blot åbner Fiskemagsinet igen.. Det må du da let kunne lave om på.

Personligt kunne jeg da godt tænke mig at alle de her nyheder om grej ikke bare var omformulerede produktblade - men at det var noget du havde testet - eller havde fået andre til at teste..

Man kan vel ikke finde en producent der ikke strør om sig med ord som "nyskabende, unik, banebrydende osv. osv"..

Testture af det nye grej hvor vi får syn for sagen, dét tror jeg på, samtidig kunne det jo give lidt indslag til FiskeTV,,, eller hvad med et nyt DK4 program ?

OG nej, jeg gider ikke teste - jeg er nemlig dybt konservativ, og hvis jeg ikke kan fange noget med MINE grejfavoritter - så er det fordi der ikke er nogle fisk ;-)
Mads Hussing
Simon skrev:
Du kunne starte med at fjerne den annonce øverst oppe fra protackle - de sælger slet ikke den Fenwickstang til den pris !!

Mads svarer:
Det skriver jeg da fluks til Thomas webmaster - jeg kan stort set intet teknisk gøre på siden.

Simon skrev:
Desuden kan man stadig klikke sig ind på Fiskecuppen (som ikke eksisterer) - hvorefter man blot åbner Fiskemagsinet igen.. Det må du da let kunne lave om på.

Mads svarer:
Samme svar som ovenstående. Jeg kan ikke let lave om på noget, da det ikke er mig der står for eller er inde i teknikken.

Simon skrev:
Personligt kunne jeg da godt tænke mig at alle de her nyheder om grej ikke bare var omformulerede produktblade - men at det var noget du havde testet - eller havde fået andre til at teste..

Mads svarer:
Det er faktisk noget jeg har haft i hånden - og noget jeg har skrevet :-) Jeg har ikke prøvet alle tingene på en tur, men jeg har haft tingene i hånden og eventuelt kastet med stang og hjul. (altså med et blink for enden af linen - jeg har ikke tyret hjulet hen af græsplænen). Men jeg dropper de vildeste superlativer - og skriver mere jordnært om tingene...

Simon skrev:
Testture af det nye grej hvor vi får syn for sagen, dét tror jeg på, samtidig kunne det jo give lidt indslag til FiskeTV,,, eller hvad med et nyt DK4 program ?

Mads svarer:
Super idé - det vil jeg da tænke videre på.
Mads Hussing
Så er Fenwickstang-reklamen fjernet :-)

Fiskecuppen bliver ikke fjernet endnu, måske er der nogen der gerne vil have den tilbage??
Mads Hussing
Og så blev Fiskecuppen fjernet :-)
peter hansen
Hvad med at oprette en "database" om fiskevande lignende den der var på carphunters hjemmeside hvor brugerne selv sender deres lokale fiskepladser ind, kun med danske vande men med flere arter og delt op i både å/sø/kyst/hav.

Mads Hussing
Det er en god idé med en database over vande...
simon agerholm
Måske skulle du lade Grejbørsen afgå ved døden - der er IALT 6 ting til salg lige pt. !!!

Jeg er ikke klar over om det er din side,, men den er ikke optimal ihvertfald..

Mads Hussing
Den side er ikke optimal lige nu - men jeg giver den en chance mere og jeg hælder ihvertfald en god del af mit brugte grej til salg derinde på et tidspunkt :-)
Mads Hussing
Flere af de ting der er kommet frem i denne debat er rettet, er der nogen der har flere indspark, gode idéer eller andet til hvordan Fiskemagasinet.dk kan blive bedre?
Bjarne Ringtved
Hej Mads

Jeg vil også gerne støtte op om den idé med en database over landets bedste fiskepladser.

Eventuelt kan det udbygges med tilhørende forums til de enkelte pladser, hvori folk kan kommentere, aftale, tippe hinanden om ændringer eller indsætte billeder af fangster på den pågældende lokalitet.

En sådan database vil, efter min mening, åbne op for mange fordelagtige forhold som alle kan drage nytte af. Jeg er så super træt af den egoistiske tilgang nogle lystfiskere har til deres fiskepladser. Hvorfor ikke dele erfaringerne med nogen der sætter pris på den selv samme natur og selv samme oplevelser som dig selv? Folk der, ligesom dig selv, rydder op efter de få fjolser der ødelægger naturen for os andre, fjerne tomme flasker og dåser samt værner dyrelivet i al almindelighed.

Personligt ville jeg hjertens gerne tegne og fortælle hvad jeg ved om mit områdes bedste fiskepladser og lokale forhold, SÅ super cool idé med den database.

Endvidere ærger jeg mig gul og blå over at Fiskecuppen blev nedlagt. Det var så godt et initiativ og så uforståeligt at folk gidder at opføre sig på den måde som de gjorde.

Kunne en Fiskecup uden præmier, uden gevinst og kun med æren at vinde måske komme på tale? Klare faste regler for hvad der skal til for at deltage og uden et incitament til at få folk til at snyde og tabe al fornuft og dannelse??? Kunne det ikke fungere?

Til sidst vil jeg da lige knytte en kommentar til alle de "små" ting som nu er blevet rettet. Det kan da ikke være rigtigt at det eneste folk kan finde på er kritik og rettelse af småfejl...

Håber i nyder foråret så meget som jeg gør..
Og til alle jer fra østjylland, Så er der Ørreder i hundredevis inde i Kalø Vig lige nu. Havde 7 i nettet igår hvoraf 1 røg med hjem i gryden.

Knæk og Bræk

Venlig Hilsen
Bjarne Ringtved
Bjarne Ringtved
Dav igen. En lile ting mere jeg kom i tanke om der eventuelt kunne ændres var de gamle samtaler og emner under Forum. Det er så mega deprimerende at læse alle de skænderier og ligegyldige ordkløverier.
Det er et overstået kapitel og mener det ville gavne mange eksisterende medlemmer af siden, men så sandelig også nye medlemmer.

Samtidig ville det være behageligt med en klausul om god tone og opførsel. lidt som et krav man skal overholde for at forblive medlem.

Bare en idé.

Venlig Hilsen
Bjarne Ringtved
Bjarne Ringtved
For at præcisere min egen utydelighed/glemsomhed så mente jeg at man kunne slette de gamle emner fra siden. :D
Mads Hussing
Hej Bjarne,

Jeg tager det fra en ende af.

Jeg synes det er en fremragende ide med sådan en database - er der nogen der har idéer til hvordan det kan foregå?

Det kunne være en god idé at genoplive Fiskecuppen, kun med æren eller meget små præmier. Så kan der da ikke komme den samme ballade :-)

Det er deprimerende at læse nogle tidligere tråde med skænderier, men måske de kan stå der som en skamstøtte over hvordan man ikke bør behandle hinanden og hvordan man ikke skal tale til hinanden....??

Mange hilsner
Mads
simon agerholm
Jeg genopliver sgu lige den her tråd ;-)

Mads ;

Jeg synes du skal fjerne den del der hedder Fiskecuppen indtil der er en afklaring om, om den skal videreføres på et eller andet niveau..

Det er jo lidt meningsløst at man kan tilmelde sin fisk via fangstrapport til en konkurrence, som ikke eksisterer..

Herudover vil jeg da lige nævne, at det glæder mig at der tilsyneladende er kommet lidt mere "liv" herinde..

Jeg er dog lidt skuffet over, at den gedde på 16 kg. som blev hjemtaget i fredningstiden ikke har skabt mere DRAMA !! ;-)

Du må forøvrigt godt lige slå på tråden, hvis du stadig har mit nr.
Jeg kunne godt lige bruge lidt råd & vejledning fra "Legenden med det håndholdte kamera" ;-)
Mads Hussing
Det er sgu helt i orden at du bringer denne tråd frem igen :-)

Jeg har lidt et håb om at der kommer en ny konkurrence fremover, så derfor bliver knappen der lidt endnu, for ikke at lave arbejdet to gange.

Det glæder også mig med mere liv herinde - der er også kæmpet for det igennem et stykke tid :-)

Jeg er også skuffet (eller måske mere overrasket) over at den gedde ikke har bragt flere indlæg på banen. Men vi er måske vant til at se idioter dumme sig, og bliver ikke overraskede mere........

Jeg kan se at jeg ikke har dit nummer på min mobil, men send mig en mail med nummeret, så kan vi bare tales ved!
Allan Jørgensen
Hej Mads
Peter Hansen skrev ang. en database om fiske steder.

Jeg synes ikke helt om ideen, fordi jeg mener at der er mange der ikke vil skrive om deres søer, åer eller hvad de nu fisker i. Der ud over vil det måske fjerne ens muligheder om at komme til t jomfruligt vand man ikke har prøvet før hvis man bare lige kan læse om det på nettet.
En anden ting er, de fleste søer og å strækninger er optaget af fiskeklubber/foreninger og det der evt. er tilbage kan man finde på Skov og Naturstyrelsens hjemmeside, hvor af jeg har prøvet ganske mange og jeg synes etop at noget af det sjove ved at fiske er at komme til et nyt vand og udforske dette.
Det er bare min mening.
Skulle det blive til noget med en sådan database så prøv at kigge på regnbuer.dk deres hjemmeside er en mulighed om hvordan det kunne gøres.
Knæk og bræk til alle
Allan
Mads Hussing
Jeg har fået af vide at der kommer et system hvor man selv kan lægge fiskepladser ind. Det synes jeg er en rigtig god idé, og der vil forhåbentlig komme masser af gode informationer på banen. Og jeg er sikker på at der også i fremtiden vil være søer der nærmest ikke bliver fisket - for vi har ret mange søer herhjemme...

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk