Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Lystfiskeri i Københavns Havn23/03/2009 19:31:41
I en årrække har en gruppe frivillige aktører forsøgt at påvirke politikere og forvaltninger i Københavns Kommune for opførelsen af et lystfiskercenter ved Sjællandsbroen/Slusen i Københavns Sydhavn, området er i forvejen udlagt til lystfiskeri. Flere politikere og forvaltninger har vist interesse for projektet, men handling mangler.

For at øge aktiviteten omkring projektet, har nogle dannet ?Københavns Havns Sportsfisker Laug?, og udarbejdet skitseforslag.

Laugets opgave: Sammen med andre interesseorganisationer, meningsdannere og medier er at lægge maksimalt pres på Rådhuset for en principgodkendelse, så der kan søges midler fra private, det offentlige og fonde til gennemførelsen af projektet. Budget for en ?luksusmodel? ifølge tegninger er cirka to millioner kroner.

Centret skal være et offentligt mødested for både aktive lystfiskere og almindeligt nysgerrige. Hovedaktiviteten; kurser, undervisning og foredrag i alle lystfiskeriets discipliner helt fra begynderstadierne, institutioner kan serviceres. De mere end 50 frivillige har stor erfaring med mangeartede fiskemetoder fra Danmark og udlandet, også ?kändisser? stiller sig til rådighed! Desuden afholdes ture, konkurrencer, vejledning i tilberedning af fisk, udlån af grej, filmforevisning, biblioteksmateriale m.m.

Lauget vil overdrage centeret til kommunen, en merværdi der tilføres borgere og gæster. Ansvaret for drift har laugets bestyrelse.

Centeret er et helstøbt projekt, en ny attraktiv aktivitet til infrastrukturen med faciliteter, der understøtter områdets muligheder. En intensivering af et stykke frivilligt arbejde, med sociale sidegevinster, der har foregået i mere end 10 år. Det socialt funderende projekt, er det eneste af sin art - vil være et idegrundlag for mange andre byer i ind- og udland, der er stor interesse omkring projektet fra bl.a. Canada

For at fremme processen har centeret brug for Jer; lystfiskerforeninger, de godt 300.000 personer, herfra cirka 80 % øst for Storebælt, der tegner lystfisketegn hvert år, og børnefamilier, da børn op til 18 år ikke skal have lystfisketegn. Private og virksomheder med almen ansvarlighed eller direkte interesse i projektet. Fra alle, er små og store tilkendegivelser velkommen, økonomisk via vores bankkonto, skriftligt pr. mail eller post.

Se mere på http://www.khsl.dk
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk