Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Stængerne gik i arv og Sønderjylland fik en ny lystfisker19/01/2005 00:00:00
Hej Natalie

Tillykke med denne side, jeg håber at mange piger og kvinder vil bruge siden, så vi kan vise at selv om, vi "bare" er kvinder kan vi også fiske.

Jeg selv har ikke fisket siden jeg var barn. Jeg husker at jeg nød mange timer ved Agger, sammen med min far og bror. Da min far døde arvede jeg hans gamle fiskestænger....nååå ja de kunne vel bruges til mine egne børn. Mine børn mente imidlertid ikke at fiskeri er sjovt, så stængerne måtte igen puttes væk.

Jeg fik en kæreste og ud over det, var han lystfisker....jamen det er da en drøm. Stængerne blev fundet frem af støvet...... Ok, jeg kan godt huske hans ansigtsudtryk da han så de gamle og meget brugte stænger, men han er en utrolig positiv person, så stængerne fik nyt liv og fiskekassen blev grundig gennemgået.

Første gang vi var ude at fiske var han en total støttepædagog for mig og jeg fik lært at kaste og binde knuder (tak til Jens Peter for dit rolige temperament) Siden er det blevet til mange dejlige fisketure rundt omkring i det sønderjyske, dog uden det helt store resultat, men bare det at komme ud at nyde naturen og at tiden går i stå en tid, er bare dejligt.

Det har været en dyr sommer, da udstyret nu har ændret sig til en ny stang og hjul + div. blink, kroge osv. Jeg har følt, at de forskellige forretninger vi har været i, har virkelig haft tid til en amatør som mig og alle mine underlige spørgsmål. Jeg har virkelig fået mange gode råd.

Jeg håber at jeg får tid til at nyde efteråret med min nye fiskestang. Lige nu er min venstre arm indhyllet i gips. Uheldet var er en følge af en aftenfisketur.....

Jeg vil ønske knæk og bræk
Hej fra Søs.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk