Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Regler for Fiskemagasinets debatforum28/01/2005 00:00:00
Fiskemagasinet er ikke ansvarlig for nogle af de indlæg der bliver skrevet i <LINK http://www.fiskemagasinet.dk/forums/ _top>Fiskemagasinets forum</LINK>. Undtagen dem vi selv skriver selvfølgelig. Vi kan ikke garantere for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller brugbarheden af de indlæg der bliver postet i Fiskemagasinets forum, og Fiskemagasinet er ikke ansvarlige for indholdet af indlæggene. Indlæggene udtrykker holdningen af forfatteren af indlægget, og ikke nødvendigvis Fiskemagasinets holdning. Enhver bruger der føler at et indlæg er stødende eller ulovligt opfordrer vi til at kontakte Fiskemagasinet omgående per e-mail: <LINK administrator@fiskemagasinet.dk>administrator@fiskemagasinet.dk</LINK>

Fiskemagasinets udvalgte administratorer har autorisation til at fjerne disse indlæg, og vi vil gøre en indsats for at gøre det så hurtigt som muligt, hvis vi skønner at det er nødvendigt at fjerne indlægget.

Du er enig i, igennem din brug af denne service, at du ikke vil bruge Fiskemagasinets forum til at poste noget materiale som du ved er forkert, unøjagtigt, vulgært hadefuldt, truende, invadering af nogens privatliv, eller andre ulovligheder. Du er også enig i ikke at poste noget materiale der er underlagt copyright, medmindre at ophavsrettighederne er ejet af dig der har skrevet indlægget eller af Fiskemagasinet.


Det er ikke tilladt at poste noget kommercielt materiale, eller at poste opslag fra andre hjemmesider og/eller firmaer. Alle links der er nødvendige for at understrege en mening er naturligvis velkomne. Ikke-kommercielle arrangementer inden for lystfiskeriets verden er naturligvis også velkomne.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk