Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Ølstykke Mose31/01/2005 00:00:00
Ølstykke Mose ligger ved en vej der hedder Normannervej hvor du køre ned ad vejen indtil der kommer en vej der hedder Marklandsvej. På kortet står der ikke noget navn. Der ligger også et andet sted i ølstykke der hedder Ølstykke Mose, men det er ikke den. Der er rapporteret om en del gedder her til vinter op til 8,5 kg.

Der er taget mange karper, suder, karuser og gedder i sommers. Den største karuse der blev taget var på 2,1 kg. Der blev ikke taget de helt store gedder eller karper. Den største suder var på 4,1. Den blev ikke anmeldt fordi så ville der komme mange derud. Mosen ligger ved Marklandsvej, og der er næsten aldrig nogle karpefiskere, og der skulle efter sigende være en del karper.

<P class="introtekst"><I>Morten Sørensen skriver om Ølstykke Mose</I></P>
Der går ål, spejlkarper skælkarper græskarper og læderkarper op til 10 kg og nogle der er støre, arborre op til 2 kg, gedder op til 8 kg, suder op til 2 kg, guldfisk op til 3-4 kg, og skaller op til 1,5 kg, brasner op til 5 kg. Vil i ikke nok sætte en anonce på siden, så der måske kommer flere og fisker i søen (der kommer næsten aldrig nogen og fisker i søen).

<P class="introtekst"><I>"Den gale fisker" skriver om Ølstykke Mose</I></P>
Det der med at der går 10 kilos fisk i Ølstykke Mose er løgn. Jeg fisker selv meget der. Ja der svømmer to - tre karper på max 8-9 kilo. Det der med 10 kilos karper er en skrøne - min rekord er på 5 kilo. Der svømmer mange karper på 3-4 kilo. Du skulle selv tage en overnatning og se om jeg lyver, guldfiskene er max 2 kilo - det samme med suderne og karusser.


P.S det der med gedderne passer.

<P class="introtekst"><I>David skriver om Ølstykke Mose</I></P>

Hey Mads

Jeg hedder David, og jeg har fisket meget i Ølstykke mose. Men her sidste år, blev jeg overfaldet af en flok unge på 18år, og jeg var kun 13 år på det tidspunkt. Jeg vil bare lige sige at der kommer mange syge mennesker forbi om natten, fordi "Bourbon", der er et diskotek ligger næsten lige ved siden af. Jeg blev slået i hovedet en masse gange, og derefter kastet i vandet. Derudover fik jeg smadret mit karpegrej. Det er ellers et godt begyndervand, karperne vejer ca. 3-5 kg

mvh. David

Hej David
Nogle mennesker er syge i hovedet, det har jeg selv oplevet ved et overfald, og det er irriterende man ikke kan være i fred for dem.

Mvh Mads

Har du erfaringer eller fangstrapporter fra dette fiskevand, må du meget gerne skrive til <LINK mads@fiskemagasinet.dk>mads@fiskemagasinet.dk</LINK>, så vil vi præsentere dem her på Fiskemagasinet.dk
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk