Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Trolling Master Bornholm 201019/11/2009 16:08:40
Tilmelding til 2010 Nu nærmer det sig. Tilmeldingen åbner mandag den 7. december kl. 8.00. Vi ved, der er mange, der sidder ved tasterne, men det er hidtil lykkedes at få alle igennem uden at vores server vælter. Som de tidligere år kan det kun lade sig gøre at tilmelde sig på nettet og betale med Dankort eller internationalt kreditkort. Tilmeldingen sker på:

www.tv2bornholm.dk/trolling

Vi er blevet spurgt nogle gange, om det kan lade sig gøre at få det samme tilmeldingsnummer som i 2009. Svaret er desværre nej, fordi det vil give os rigtigt meget administrativt bøvl, hvis vi på forhånd skulle reservere numre i systemet. Skulle det ske, at vi får udsolgt, vil disse deltagere også have haft den fordel, at de på forhånd havde sikret sig en plads. Prisen er uændret igen i år. Det betyder, at det koster 750 kr. pr. båd inkl. skipper og derefter 150 kr. pr. besætningsmedlem. En båd med to personer (der skal være min. 2 ombord) koster altså 900 kr.

Det er tilladt at have f.eks. et barn ombord uden at betale, men man skal være opmærksom på, at den pågældende jo så ikke deltager i konkurrencen og derfor ikke kan veje fisk ind. Reglerne ligger på hjemmesiden i både en dansk og en engelsk version.

Vær opmærksom på, at der er ting, der er ændret i 2010. Den, der kommer til at påvirke mest, er en ændret regel for indvejning, som gør, at alle de store fisk først bliver vejet i den direkte TV-udsendelse. Deltagerantallet er begrænset til 300 både. Vi har endnu ikke haft helt udsolgt, men man kan jo ikke vide.

Rejsen til Bornholm Der er stadig røde billetter (de billigste) med Bornholmstrafikken i dagene omkring konkurrencen både via Køge og via Ystad. Har man allerede nu besluttet at deltage, så er det en god ide at booke rejsen allerede nu. De billige billetter bliver nemlig hurtigt udsolgt, hvorimod at det er sikkert, at man kan tilmelde sig konkurrencen efterfølgende, når vi åbner tilmeldingen. Husk en anden detalje. Bookingen bygger på en samlet vogntogs længde på 12 meter. Der er nogen, der fylder lidt mere, og derfor skal man efterfølgende ringe til Bornholmstrafikken for at købe en ekstra meter.

Der bliver også i år stor brunch før starten. Billetterne til brunchen koster 70 kr. pr. person, og den købes ved tilmeldingen af båden på vores hjemmeside. Vi sender så pengene videre til foreningerne i Tejn, som laver brunchen. Husk at det kun er denne første dag, at der er brunch. De efterfølgende dage, hvor der er tidlig start, kan der købes morgenmad/kaffe. Bunch-menu er: røræg, pølser, bacon, ost, marmelade, hamburgerryg, rullepølse, leverpostej, rugbrød, lyst brød, smør, juice, kaffe og te. Spørg bare tidligere års brunch-deltagere om kvaliteten og mængden i det måltid. Der kan købes madpakker (bestilling dagen før). Hver aften er der varm aftensmad, der købes undervejs i konkurrencen. Fiskeriet lige nu Der er ved at komme gang i trollingfiskeriet i farvandet omkring Bornholm. Vejret har ikke været det bedste, men i de huller, der har været i fiskeriet, er der landet laks på op til 10 kg.


TMB 2010 fra den 21. april til den 24. april 2010 - Arrangeres i samarbejde med Melsted Trollingcenter.
Flere nyheder

Send din kommentar
Søren Grothe Petersen
Anmälan till Trolling Master Bornholm
Nu börjar det bli dags för alla trollingfiskare att blicka framåt. Om bara några veckor öppnar anmälan till en av vårens stora festligheter – Bornholm Trolling Masters den 21-24 april.

http://www.fiskejournalen.se/Sites/Fiske/Default____25814.aspx?DataID=88092

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk