Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Underlig fisk lignede en pirat07/01/2010 18:31:36
Erhvervsfisker Steen Jørgensen fik tirsdag en meget underlig fisk i nettet ved Sj. Odde. Fisken lignede til forveksling en piratfisk, men ved nærmere undersøgelse var der dog tale om en sølvbrasen, som ikke tidligere er set i området.

http://www.nordvestnyt.dk/artikel/55165:Odsherred--Underlig-fisk-lignede-en-pirat
Flere nyheder

Send din kommentar
Mads Hussing
Jeg har netop fået en mail i indbakken, fra biolog Henrik Carl, der mener at fisken er en havbrasen.

"Fisken er med stor sandsynlighed en havbrasen, som der for øvrigt er fanget rigtigt mange af i Danmark i år"

Står der blandt andet i den mail jeg har fået.
Søren Grothe Petersen
Mærkelig fisk ikke så mærkelig
Den mærkværdige fisk, som blev fanget udfor Sjællands Odde, er nu artsbestemt på Zoologisk Museum. Der var alligevel ikke tale om en sølvbrasen, men derimod en havbrasen, som også tidligere er fanget i dansk farvand.

http://www.nordvestnyt.dk/artikel/55728:Odsherred--Maerkelig-fisk-ikke-saa-maerkelig
Mads Hussing
Og du læste det først på Fiskemagasinet.dk :-) Vi takker Henrik Carl....!
Jens Andersen
Henrik Carl læser nok ikke Nordvestnyt, siden at han ikke har sendt noget til dem... som ville være det mest naturlige.

Og han har også kunnet læse nyheden på alle andre fiskesides hvis han ville, inden den blev vist her.

Søren er lidt langsom med at kopiere nyheder fra andre sider desværre og det sker jo som regel først senere på dagen efter at de er vist på alle andre sider.

Så.... det med at vise det først... Øh -Bøh den er hvis lidt langt ude.

Men ellers er Søren da god til at finde og kopiere nyheder fra andre sider, men at vise dem som om det er nyheder som sitet her har fået.... det dutter ikke, det er nasseri på andre siders arbejde med skaffe nyheder.

Kunne bare ikke la´ være med at skrive dette, da det ser ud som om at siden kun har brugere på grund af nyheder.

For ellers sker der jo ikke meget her.

Overstående er kun min mening om siden.

Nå ja, hvorfor hedder siden, Fiskemagasinet , når den nu ikke er et blad ???

;-))) Jesse
Mads Hussing
Jeg sendte Henrik Carls ord videre til Nordvest Nyt, og det har nok fået dem til at kigge videre på sagen. Men at det ikke var så sensationel fangst regner jeg med stod først på Fiskemagasinet, da det var hertil Henrik sendte sin mail. Så jeg tror du misforstår hvad man kunne læse først på Fiskemagasinet - det er at det ikke var en sølvbrasen, men en mere almindelige havbrasen.

Der er kildehenvisning på alle nyheder, og det er de fleste medier faktisk rigtig glade for. På min arbejdsplads opgør vi hver uge hvor mange steder vi er blevet citeret henne, og hvis vi har noget om fiskeri, så citerer jeg det også herinde. Det er man glade for.

Fiskemagasinet har heddet sådan i godt over 10 år. Det begyndte som et TV-program på dk4, og så valgte jeg også at lave et onlinemagasin. Og et onlinemagasin kan vel godt hedde noget med magasinet til sidst? Det synes jeg ihvertfald :-)
Søren Grothe Petersen
@Jens Andersen
Hovedparten af Fiskemagasinet.dk's læsere har formodentlig (og forhåbentlig) mere fornuftigte ting at tage sig til, end at pløje hjemmesider igennem flere timer dagligt over hele dagen for at få dækket deres behov for de seneste nyheder om lystfiskeri.
Jeg samler de ti vigtigste af dagens nyheder for de lystfiskere, som er kommet hjem fra arbejde og lige vil orientere sig, og det er jo nok de lystfiskere, der er flest af.
Det bliver dog ikke altid de seneste nyheder, da der kun er plads til ti på siden, men nyheden bliver nødvendigvis ikke mindre relevant, selvom den bliver vist et par dage senere.
At jeg ikke samtidig kan tilfredsstille dit behov, er der så ikke noget at gøre ved, men det forstyrrer nu ikke min nattesøvn, da du jo fortsat har mulighed for at søge sine nyheder andetsteds.
Det er da noget forvrøvlet sludder, at du skriver: "men at vise dem som om det er nyheder som sitet her har fået.... det dutter ikke, det er nasseri på andre siders arbejde med skaffe nyheder". Der er kildehenvisninger på ALLE nyheder. Det viser netop, at de er hentet andre steder!! Om det er "nasseri"? I så fald er mindst halvdelen af andre mediers "nyheder" nasseri eller købte nyheder fra et nyhedsbureau, som også bringes andre steder. Så hvis du er forarget over, hvad der sker på dette site, må du også udstrække din forargelse til den samlede danske dagspresse.
Grunden til at Nordvestnyt's nyhed blev bragt efter Henrik Carl's mail, var for at vise, at Fiskemagasinet.dk en gang i mellem også er de første med en nyhed, som så bliver viderebragt af andre medier.
Søren Grothe Petersen
Fengömmaren var en havsbrax
Yrkesfiskaren Kurt-Inge Lundgren på Råå fångade en konstig fisk i sina nät i tisdags. En fengömmare sa Lars-Åke Janzon på Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm. En havsbrax menade flera av hd.se:s läsare i kommentarer till artikeln. Och läsarna fick rätt till slut - det handlar om en havsbrax.

http://hd.se/helsingborg/2010/01/13/fengommaren-var-en-havsbrax/


Fiskare fångade ful fisk
Jag har aldrig sett något liknande förr, det liknar en piraya på tänderna, säger Kurt-Inge Lundgren.
Han har fiskat många år i Öresund och är inte direkt förvånad över sin fångst.

http://hd.se/skane/2010/01/12/fiskare-fangade-ful-fisk/

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk