Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFrLøSø
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Karpetur til Polen aug 200505/09/2005 00:00:00
Det var en regnfuld lørdag morgen da vi kørte mod Polen i Torbens store Fiat. Den var læsset til bristepunktet med karpeudstyr og fire forventningsfulde fisketosser (især for Søren der aldrig har fanget en karpe trods at han har fisket efter dem i 3 år).

Nu kunne det være at han ikke skulle være karpe-jomfru mere.
Turen gennem tyskland gik hurtigt da Torben havde fundet en smutvej uden om Hamburg, vi stoppede et par gange for at strække ben og få lidt at spise.

Der var heller ikke nogle problemer ved den polske grænse da de så vi var fra Danmark fik vi bare besked på at forsætte. Velankommet til søen fandt vi hurtig en plads og fik vores grej pakket ud. Da det var overstået begyndte det at regne... Regnen nåede vi at opleve en del i Polen. Vi gik ned til den lokale ”kiosk” der lå ved søen og fik et par pillerpaller (øl under 5 kr. pr halv liter - Skål!).

Vi fik hilst ordentlig på værtsparret der viste sig ikke at kunne tale tysk eller engelsk så det krævede en del fingersprog og fagter. Man lignede en der stod og dirigerede trafikken midt i New York.

Efter 2 timers fiskeri havde Søren sit første run, men den hoppede af, hvor efter Søren kylede sin stang ad H.... til. Den første fisk på land stod Michael for. Det var en spejlkarpe på ca. 5 kg der huggede ca. 5 min efter Sørens, så det lovede godt for turen.

Fiskene var meget glad for den lokale polske boilies med jordbær flavour. De var slet ikke interesseret i Prologic eller DD - hvorfor vides ikke.

Ugen forløb med masser af regn og ligeså mange fisk - de lå alle mellem 4-9 kg. Der var så mange fisk at vi en nat måtte tage vores rig ud af vandet bare for at få sovet...! Ugen gav 66 karper på land og vi mistede ca. 40. Så der er ingen tvivl om at der er fisk nok i søen, der er på 10 hektar. Søren fik op til flere pr’er og som kronen på værket fik han også turens største (og vi må stadig høre på hans pral om killerfisken fra Polen!)

I søen findes der mange maller op til 69 kg. Det fik vi at mærke da de op til flere gange bed på den lokale krebsboilie og gav et hårdt og kontant run men når man så tog sin stang og gav modhug, tog de hele rigget i et bid og væk var de (øv en malle kunne være sjov at fange).

Der siges at være karper på op til 25+ men vi så dem ikke ..

Det er helt sikkert et sted vi vil komme igen da vi blev behandlet meget meget godt af familien der havde søen (det der chokerede os mest var at manden gik rundt med skarpladt pistol for at passe på os og grej om natten).

Med de bedste karpehilsner
Michael, Kent, Torben og Søren

<LINK 623>Se flere billeder her</LINK>
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk