Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Trollingfiskeriet åbnet for alvor her i weekenden25/01/2011 11:47:56
Både i Simrishamn og på Bornholm er sæsonen for alvor kommet i gang i weeekenden. Søndag var otte både på vandet ved Simrishamn, og de landet tilsammen 20 laks ? et gennemsnit på 2,5 laks pr. båd. Det gode vejr i ugen op til betød også, at der kom gang i deres ?Guldlaxen?. Den føres lige nu af danske Lars Jensen med denne fisk på 13,2 kg.

Trolling-færgen
Der har været nogle spørgsmål om den særlige trolling-færge, som er indsat lørdag aften. Der er f.eks. nogen, der har ringet til Bornholmstrafikken for at bestille billet på den og her mødt en medarbejder, som siger, at der ikke er nogen trolling-færge.
Årsagen er, at færgen nu er i deres sejlplan, som en helt normalt afgang hvor alle kan booke. Da rederiet her i efteråret offentggjorde sejlplanen for 2011, så var der ikke nogen afgang lørdag aften, og ingen deltagere kunne komme hjem før søndag formiddag. Det betød, at vi kontaktede rederiet, som erkendte problemet, og de indsatte denne ekstra afgang kl. 22.00 fra Rønne. Nu står den så i deres bookingsystem, som en ganske almindelig afgang, som alle kan booke til. Der bliver således ikke gjort forskel på trolling-deltagere eller andre rejsende, og alle kan også booke til samme pris. Book den på deres website.
Der er stadig billetter til bil med trailer (over 1.95 m) til 347 kroner.

Tilmeldingen
Vi har nu 139 tilmeldte både. Samme dag sidste år var det 114 tilmeldinger. Blandt de tilmeldte er der allerede nu et flot kontingent fra Norge (8 både). Sverige er også kvalificeret som nation ved at have mindst tre både tilmeldt. Det betyder, at landskampen mindst bliver et skandinavisk opgør. Tyskland plejer også at være med. Vores hollandske båd er også tilbage. De blev ramt af sygdom sidste år og meldte afbud i sidste øjeblik.
Og så er der kommet to polske både på listen. Den ene deltog for nogle år siden og er nu vendt tilbage, mens den anden er ny. Vi har spurgt dem, om det er muligt at finde en 3. polsk båd, så Polen for søgte gang kan deltage i landskampen.

Bådens nationalitet
Vi har fået spørgsmål om, hvordan en båds nationalitet bliver bestemt. Det kan jo godt være en dansk ejet båd, som ligger i en svensk havn, og som har en kombination af danske og svenske fiskere.
Det afgørende er skippers nationalitet. Hvis den, der tilmeldes som skipper, er svensk statsborger, så bliver det en svensk båd i konkurrencen.

Ekstra besætning
Det er muligt helt frem til to timer før konkurrencestart at tilmelde ekstra besætningsmedlemmer eller skifte navn på besætningsmedlemmer. Hvis der er nogen, der gerne vil deltage i udvalgte dage, så skal den pågældende være tilmeldt hele konkurrencen, inden tilmeldingen lukker.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk