Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Klumpfisk på dramatisk køretur06/12/2011 14:53:44
Dansk Autohjælp havde natten til tirsdag en noget sjælden passager på ladet. Klumpfisken Erik Motor skulle fragtes fra Helsingør til Hirtshals af to biologer, men efter kun 15 kilometers kørsel brød bilen sammen, og Dansk Autohjælp blev tilkaldt

Klokken 01.30 i nat blev Dansk Autohjælp kaldt ud til et motorstop på motorvejen nord for København. En helt almindelig opgave ? i hvert fald ved første øjekast. For da redderne fra Dansk Autohjælp kom til stedet, gik det op for dem, at den berømte klumpfisk Erik Motor lå i lastrummet i en stor vandtank.

'Vores lokale station forsøgte at reparere bilen på stedet, men det var ikke muligt. Normalt ville vores reddere have kørt den nødstedte bil til det nærmeste autoværksted, men da denne situation var alt andet end normal, besluttede de sig i stedet for at køre både bil, biologer og klumpfisk hele vejen til slutdestinationen Hirtshals,' fortæller Ellen Trolle, som er vagtcentralchef ved Dansk Autohjælp.

Flere reddere trådte til
Klumpfisken blev fanget i Øresund i onsdags, og siden da har den svømmet rundt i en underjordisk tank ved Øresundsakvariet i Helsingør. Men da den 20 kilo tunge fisk let kan komme til at veje flere hundrede kilo og måske op til flere tons, var det nordsjællandske akvarium ikke stort nok til at give klumpfisken husly. I stedet skulle den fragtes til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals ? en tur, der dog ikke gik helt som planlagt.

'Da det var en længere tur, vi skulle ud på, måtte vi i forhold til kørehviletidsbestemmelser have flere reddere på banen. Derfor skulle vi have indkaldt en redder, som kunne køre den lange tur til Jylland, og i Randers stod den næste redder klar, som kunne køre det sidste stykke til Hirtshals med klumpfisken på ladet,' siger Ellen Trolle.

Overlevede dramatisk rejse
Turen tværs over landet med en intetanende klumpfisk på ladet forløb heldigvis uden problemer, og kl. 9.00 tirsdag morgen ankom klumpfisken Erik Motor til sit nye hjem på Nordsøen Oceanarium.

'Trods den dramatiske rejse har klumpfisken det godt, og vores seneste oplysning fra Nordsøen Oceanarium er, at fisken har klaret turen fint trods det kolde vejr,' slutter Ellen Trolle.
Flere nyheder

Send din kommentar
Simon Thomassen
Godt de klarede det :)

Simon
Autohjaelp
Leonard Muys
han er min nabo Erik Motor .. ham skal vi lige hilse på ..
flot gjort og flot iindsats af Dansk autohjælp ...
Mvh Leonard

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk