Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-06-2019
Menu
Kalender
Juni 2019
MaTiOnToFr
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Ny Dansk GPS-alarm sporer stjålne påhængsmotorer14/02/2013 21:20:38
Spygroup præsenterer nu XX-5000, et ny Dansk GPS tracking system. XX-5000 er beregnet til at blive placeret i små og fugtige miljøer, hvilket gør systemet ideelt til både og påhængsmotorer, størrelsen er kun (88x60x24mm) inkl. batteri. Trackeren er udstyret med et batteri, der varer op til 2 år.

Med sin meget fleksible monteringsanordning, kan trackeren let placeres i alle mindre køretøjer, såsom små både og påhængsmotorer. Her kan den placeres uden forbindelse til et eksternt batteri, og enheden kan overvåges i op til to år før det skal skiftes batteri.

Bliver påhængsmotoren stjålet, er trackeren udstyret med markedets kraftigste antenne, der gør det muligt at få positioner selv inde fra en lukket varevogn eller lagerhal. Trackerens position kan følges live via vores web portal, som følger med ved køb af produktet.

Når bevægelses alarmen er aktiveret sender den en status-SMS til din mobiltelefon, hvis nogen flytter din ejendom, samt uploder positioner til wep portalen. SMS'en indeholder det sted, hvor alarmen er placeret, samt et link, der fører direkte til et kortbillede hvor placeringen er angivet.

GPS Elektronisk hegn omkring båden
Det er også muligt at lægge et elektronisk hegn omkring båden det vil sige, at en alarm bliver aktiveret, hvis påhængsmotoren/båden eksempelvis flyttes med ca. 50 meter væk fra dens normale plads (angivne koorinater). Alarmen bliver ikke udløst af bølger og bevægelser, men kun hvis båden eller det sikrede udstyr bevæger sig udenfor. Hegnet kan lægges rundt om båden på vores web portal - også når du sejler i fremmed havn. Du skal blot indstille din position, og hegnet vil virke i havnen på samme måde som, hvis båden lå i din hjemmehavn

Funktioner
XX-5000 kan justeres med tre indstillinger: bevægelse, vibrationer og sporing. Du kan også sende en sms til trackeren, når du ønsker det, og få information via SMS om position, hastighed og retning. Der er et stort behov for at beskytte ejendom, der er let at stjæle og svært at inddrive, såsom påhængsmotorer, motorcykler, ATV'er .

Ved at kombinere GLOSNASS og GPS satellitterne opnås en højere præcision, som nu kun er på få centimeter. Denne store præcision kombineret med lang batteri levetid har vist sig at være meget populær.

Hvad koster det?
Det er dyrt at være bådejer, og derfor er Spygroup nu kommet med en prisbillig løsning XX-5000 tracker til kun 1.795,00 kroner. Trackeren er allerede installerer og testet når du modtager den.

Når du først har anskaffet en af de overstående modeller, kommer der et månedsabonnement på 19 kroner.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk