Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:21-04-2019
Menu
Kalender
April 2019
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Hornfiskefestival på Samsø for hele familien 14/04/2013 15:18:29
Inden for lystfiskeriet er hornfisken en forårsbebuder, der markerer den nye årstids komme på linje med vintergækken. Nu lægger Samsø vand til Danmarks største hornfiskefestival, hvor fisken med de grønne ben over en hel weekend vil være i fokus. Her handler det om at fange ? og ikke mindst fortære hornfisken på alverdens måder.

25. og 26. maj afholdes den første hornfiskefestival på Samsø af sin kaliber og hele weekenden kommer til at stå i hornfiskens tegn. Langøre Naturhavn danner rammerne for festlighederne, der fejrer hornfiskens vandring fra Middelhavet og ankomsten til de Samske kyster. Under festivallen sættes der fokus på en fisk, der ellers lider under at være overset i det danske køkken, på trods af dens iøjefaldende grønne ben.

Hornfiskefestivalen er skabt på initiativ af rederiet Færgen og arrangeres i samarbejde med VisitSamsø og en række lokale aktører, blandt andet Samsø Sportfiskerforening, Langør Naturhavn og Samsø Naturskole.

På Langør Havn kommer det hele weekenden til at syde af aktiviteter for hele familien, når der blandt andet afholdes en konkurrence om at fange Samsøs længste horn ? altså at fange den hornfisk, der er længst. Til konkurrencen kan man både tilmelde sig som barn, voksen eller som familie. Derudover er der også mad-, foto- og filmkonkurrencer, som man som besøgende kan deltage i.

Makkerparret Jan Gildam og Gordon P. Henriksen fra DR2s "Storrygeren" dukker også op på Langør Havn og afholder gratis kurser i rygning af hornfisk lørdag og søndag.

Mads Hussing kommer også til festivalen, for at lave optagelser til tv-programmet Fiskemagasinet, der bliver sendt på dk4.
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk